PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Burzowo i skaliscie...

krzysztofz24
25-11-2012, 19:02
Witam.
Taki fot.
No swiatla raczej nie ma;-).
Ale za to burza wisi w powietrzu...

Zapraszam, wszelkie wpisy jak zawse mile widziane.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img268.imageshack.us/img268/5885/dsc3686forum1044edytowa.jpg)

Bartekkw
25-11-2012, 20:00
Bardzo przyjemnie - to z Koziego Wierchu?

romek257
25-11-2012, 20:49
Fajne, tyle ze swiatlo rzeczywiscie nie dopisalo.. Gdyby chociaz kilka promieni sie przebilo przez chmury bylo by super. Pozdrawiam

krzysztofz24
25-11-2012, 20:57
Bardzo przyjemnie - to z Koziego Wierchu?

Ze Skrajnego Granatu, za krawedzia na dole Buczynowa Dolinka.

jarekf34
25-11-2012, 21:15
Przyjemne w odbiorze. Podoba się :)

T_P_
26-11-2012, 21:16
Patrząc na ten kadr zdecydowanie brakuje mi nieco dołu - tak nijak został kadr w tym miejscu ucięty... Jeżeli chodzi o estetyczny wymiar pracy, to przydałoby się wyprostować kadr...

T_P_

krzysztofz24
26-11-2012, 21:27
Patrząc na ten kadr zdecydowanie brakuje mi nieco dołu - tak nijak został kadr w tym miejscu ucięty... Jeżeli chodzi o estetyczny wymiar pracy, to przydałoby się wyprostować kadr...

T_P_

Z 1 cm dolu mogloby byc. Ale cofnac sie nie mialem juz gdzie. Moglbym bardziej pochylic aparat do dolu,
no ale wtedy byloby to kosztem gory. Troche by brakowalo oddechu i burzowych chmur, ktore chcialem miec, mniej by bylo.
I zapewniam, ze jest prosto:-). Nie wiem po czym wnioskujesz, ze jest krzywo.
Linia horyzontu niezbyt pomaga sie w tym zorientowac;-).

T_P_
26-11-2012, 21:36
...I zapewniam, ze jest prosto:-). Nie wiem po czym wnioskujesz, ze jest krzywo...

W szczególności patrząc na drugi plan - jeziorka (wylewająca się woda) i położenie szczytów... Takie jest moje wrażenie, może się mylę, skoro zapewniasz, że jest "prosto"... ;)

T_P_

krzysztofz24
26-11-2012, 21:43
Jak sie tak wpatruje, bo zasiales ziarno niepewnosci;-), to lekkie wrazenie lecenia na lewo moze byc.
Az sobie powiekszylem, duze zdjecie. Schronisko prosto stoi, musi byc ok:-);-).

T_P_
26-11-2012, 21:45
Jak sie tak wpatruje, bo zasiales ziarno niepewnosci;-), to lekkie wrazenie lecenia na lewo moze byc.
Az sobie powiekszylem, duze zdjecie. Schronisko prosto stoi, musi byc ok:-);-).

Ok...

T_P_

PABLOOK
28-11-2012, 09:56
Widok sympatyczny, ale mam wrażenie jakiejś ciasnoty ;).
Niby kawal przestrzeni w kadrze zagościł, a jednak chciało by się to z większym oddechem zobaczyć ;).
Myślę, że kwadrat nie byłby w tym wypadku złym rozwiązaniem. Można było "dostrzelić" osobno górne partie i złożyć taką mini panoramkę.
Może wtedy także z dołem udało by się coś innego wykombinować ;).
Pierwszoplanowe kamyki pewnie gasiłeś, ale ja bym jeszcze trochę bardziej "ujarzmił" ich świetlistość ;).
Pozdrawiam :).