Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Mgłolas
Taką geometryczną kompozycję wyrzeźbiłem w nieustających poszukiwaniach.
Mam nadzieję, że się spodoba.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2012/11/mgly_850-1.jpg
źródło (http://www.stroop.pl/foto/mgly_850.jpg)
Travis6Strong
22-11-2012, 22:05
mgiełka,kolory po prostu bajecznie.. prawie jak malowane ;)
wolnyslimak
22-11-2012, 22:21
Mało powiedzieć, że się podoba. Piękny i tajemniczy jest ten obraz. Bardzo się podoba.
Bartekkw
22-11-2012, 22:45
Zatrzymuje na dłużej - BDB. Jedynie do odcienia niebieskiego się przyczepie - deczko cieplej coby grało z drzewkami bardziej
dominikpl72
22-11-2012, 23:01
W tym kadrze dostrzegam wszystko to, co dla mnie jest kwintesencją fotografii: dostrzec, i wyekstrahować z otoczenia kadr, światło, kompozycję i kolory...
Ujecie piękne w swojej prostocie i geometrii...
maniak666
22-11-2012, 23:17
Gdzie indziej oniemiałem z zachwytu.
Tutaj sobie krzyknę- KAPITALNE!
Nikonozaur
23-11-2012, 00:05
Bosko jest, brawo za zachowanie naturalnych kolorów. Świetna praca.
ahh pięknie! kolorki pięknie zgrane
astramus
23-11-2012, 00:32
Ale rewelacyjny klimat. KLASA !
M.
Przyłączam się do komplementów. Swietnie namalowane!
Super że się podoba, znaczy dobry trop. Dzięki.
No pięknie... świetne kolorki ;)
Chyba zacznę focić krajobraz - piknie :)
Jest "moc" i zatrzymuje na dłuższą chwilę.
Ogólnie super, ale zgodzę się z Bartkiem odnośnie niebieskiego - czy pomagałeś mu w osiągnięciu takiego odcieniu? O ile niebieskie niebo jest ok, to trochę mnie dziwi, że ten niebieski niejako "wlewa" się także z lewej strony, między choinki. Możesz powiedzieć, jak był tam ukształtowany teren?
krzysztofz24
23-11-2012, 11:46
Bajerancko jest. Kolory swietne, na gorze chlodno, na dole cieplo. Kadr jak najbardziej...Wszystko mi tu gra.
Jak tak będziesz "rzeźbił" to niedługo zostaniesz rzeźbiarzem :mrgreen: świetnie skomponowana fota :-)
coach_lodz
23-11-2012, 12:58
bardzo dobra fota, nie mam nic do dodania niż to co już zostało napisane
przyłączam się do gratulacji. Głównie podoba mi się to, że nie zawaliłeś tego zdjęcia obróbką, a wręcz przeciwnie. Świetne zdjęcie.
Ogólnie super, ale zgodzę się z Bartkiem odnośnie niebieskiego - czy pomagałeś mu w osiągnięciu takiego odcieniu? O ile niebieskie niebo jest ok, to trochę mnie dziwi, że ten niebieski niejako "wlewa" się także z lewej strony, między choinki. Możesz powiedzieć, jak był tam ukształtowany teren?
Teren ostro spadał w stronę Dunajca. Tyle że chował się w mgłach. Miejscowo nic nie domalowywałem, raczej działałem na całej klatce. Być może niższe, zimniejsze partie mgieł zlały się z kolorem nieba.
Sebastianito
23-11-2012, 19:21
Bajera
Teren ostro spadał w stronę Dunajca. Tyle że chował się w mgłach. Miejscowo nic nie domalowywałem, raczej działałem na całej klatce. Być może niższe, zimniejsze partie mgieł zlały się z kolorem nieba.
Dzięki za odpowiedź. Fajnie wrócić do tego zdjęcia po męczącym dniu ;)
jarekf34
23-11-2012, 20:52
Pozostaje tylko dołączyć do zachwytów... SUPER...