PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z wyszukiwarkami i paskiem adresu

Zuzus
21-11-2012, 11:55
Czesc.
Przepraszam, ze watek w cafe, bo temat byc moze bardziej komputerowy, ale tutaj zaglada najwiecej osob i moze ktos bedzie w stanie mi pomoc:)

Mam problem, ktory bardzo mnie irytuje.
Zawsze mialam tak, ze po wpisaniu w pasku adresu slowa do wyszukiwania automatycznie otwierala sie wyszukiwarka google. Od jakiegos czasu zamist google, otwiera sie przedziwna strona 1616.net z chinskimi znaczkami. Probowalam w about:config ustawic keyword.url dla google, probowalam naprawic poprzez usuniecie ciasteczek, przeinstalowanie przegladarek i nic. Mam tak zarowno w firefox, jak i w safari.

Pomocy, co z tym zrobic?

Dzieki,
Z.

R
21-11-2012, 12:07
Pomocy, co z tym zrobic?

Dzieki,
Z.

masz jakiegos syfa... ad-aware i przeskanuj komp.

Zuzus
21-11-2012, 14:03
A jakis polecany antywirus na mac'a? Zapomnialam dodac, ze pracuje na mac'u...
Przyznam, ze do tej pory nie mialam zadnych problemow i w ogole nie interesowal mnie temat programow antywirusowych..

docxxx
21-11-2012, 15:29
O Boze, wirus na macu! Przeciez to niemozliwe! Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom 01, gdzie jestes?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przepraszam, ale musialem to napisac ;)

R
21-11-2012, 15:49
A jakis polecany antywirus na mac'a? Zapomnialam dodac, ze pracuje na mac'u...
Przyznam, ze do tej pory nie mialam zadnych problemow i w ogole nie interesowal mnie temat programow antywirusowych..

to niekoniecznie musi byc wirus. to jakis syf ktory wlasnie w ten sposob sie objawia. czasami wywala tez goe babki na caly ekran po wlaczeniu przegladarki... no ale to wersja extra :mrgreen: