PDA

Zobacz pełną wersję : Niesforny dźwięk

Bartek1218
20-11-2012, 15:43
Witajcie ostatnio mój laptop sprawia mi coraz to nowsze niespodzianki :/ Tym razem mam problem z dźwiękiem. Otóż odpalając dowolną MP3 przez WMP, Winampa, SAM boardcastera, nic nie leci, WMP na dodatek wyrzuca błąd "WMP napotkał problem podczas odtwarzania pliku. Dźwięk z internetu leci normalnie.

GonzoG
20-11-2012, 15:45
Przeinstaluj system i wszystko wróci do normy...

Greg77
20-11-2012, 15:48
Przeinstaluj system i wszystko wróci do normy...

Zartujesz prawda?
Na poczatek odinstalowal bym sterowniki dzwieku i po restarcie zainstalowal od nowa;)

GonzoG
20-11-2012, 15:54
Zartujesz prawda?
Na poczatek odinstalowal bym sterowniki dzwieku i po restarcie zainstalowal od nowa;)

Nie żartuję - skoro dźwięk z internetu działa, a problem jest z odtwarzaniem plików, to wygląda bardzie na wysypanie się kodeków - nie raz się z tym bawiłem - najszybsze rozwiązanie to reinstalacja systemu... tylko, że mi to zajmuje ok 30 minut i system nowy i wpełni "uzbrojony" - czyli wraz ze wszystkimi aplikacjami i sterownikami.

Poza tym, jak zaczyna system siadać, to jest to już równia pochyła - prosto do całkowitego wysypania się systemu, a wtedy już zabawa z przenoszeniem danych, podłączania innych systemów, itp... lepiej to zrobić póki jeszcze działa.

Bartek1218
21-11-2012, 15:55
Zartujesz prawda?
Spróbowałem tego rozwiązania i ... działa wszystko pięknie leci tak jak należy :D. Dzięki wielkie <piwo>.