PDA

Zobacz pełną wersję : Problem Lightroom 4

QubaKpl
20-11-2012, 13:42
Witam od dłuższego czasu mam problem z lightroomem 4 64bit. Sam program uruchamia się bardzo szybko natomiast gdy kliknę przycisk import/lub gdy chce zimportować zdjęcia nagle program drastycznie zamula i wiesza się.
Na dysku mam jeszcze bardzo dużo miejsca, komputer mam lekko wypasiony: i7 860, hd5850, 8gb ram. Proszę o porady ;) . Będę bardzo wdzięczny

Andrus
20-11-2012, 16:41
Witam od dłuższego czasu mam problem z lightroomem 4 64bit. Sam program uruchamia się bardzo szybko natomiast gdy kliknę przycisk import/lub gdy chce zimportować zdjęcia nagle program drastycznie zamula i wiesza się.
Na dysku mam jeszcze bardzo dużo miejsca, komputer mam lekko wypasiony: i7 860, hd5850, 8gb ram. Proszę o porady ;) . Będę bardzo wdzięczny

Mialem kiedys podobny problem z LR jak mialem w czytniku sd karte z duuuuza iloscia malych pliczkow. LR w 1 kolejnoci po kliknieciu import wlasnie zaglada do urzadzen przenosnych i przy przegladaniu tych malych pliczkow padal ;) Pomoglo wyciagniecie karty :>

QubaKpl
20-11-2012, 16:45
Odpiołem czytnik kart pamięci od płyty głównej i podziałało śmiga bdb. Kurcze coś ten czytnik felerny.