PDA

Zobacz pełną wersję : Prośba o głosy w konkursie....

mini21
10-11-2012, 23:34
Cześć.
Trochę głupio mi tu prosić o takie rzeczy, ale co tam.....

Chciałem prosić o głos na moje zdjęcie w konkursie Świat'a Obrazu "Bitwa na fotografie: Portret, II runda (http://www.swiatobrazu.pl/bitwa-na-fotografie-portret-ii-runda-28088.html)".

Konkurs polega na rywalizację między dwoma zdjęciami (losowo wybranymi), które uzbiera więcej głosów.
Na chwilę obecną przegrywam 6 głosami, dlatego liczę na Waszą pomoc.

Moje zdjęcie to to ostatnie po prawej stronie (zresztą podpisane) - dlatego jeśli nie jest to dla nikogo problem, bardzo proszę o kliknięcie "Głosuje" pod fotką.

mini21
11-11-2012, 18:18
Dziękuję za podbicie wątku do góry.
Niestety, rywal wciąż ma przewagę.

Może ktoś jeszcze pomoże i odda swój głos?

Flux
11-11-2012, 18:36
No fajnie ale tak jak napisałeś - trochę to głupie. Trzymaj fason, jak wygrasz to bo jesteś lepszy, jak nie to znaczy, że trzeba spróbować następnym razem nieco bardziej się starając przy samym robieniu zdjęcia. Ja tam z dala się trzymam od takich konkursów bo zazwyczaj pozwalają stwierdzić kto ma więcej znajomych na portalach społecznościowych albo większe "zacięcie marketingowe" (ładnie rzecz ujmując).

mini21
11-11-2012, 18:40
Bardzo słuszna uwaga.
Zresztą, teraz większość konkursów opiera się na liczbie kliknięć w "Like it", czyli mówiąc wprost - w ilości znajomych.
Ja nie ukrywam, że ich nie mam :) bo jakoś wielkim fanem FB nie jestem.

Udało mi się dostać do drugiej rundy i w sumie miło by było przejść dalej, a że nie raz ukazywały się takie prośby tu w Cafe, to czemu ja mam nie spróbować.

jjj
11-11-2012, 18:40
...bo zazwyczaj pozwalają stwierdzić kto ma więcej znajomych na portalach społecznościowych albo większe "zacięcie marketingowe" (ładnie rzecz ujmując).
To prawda ;)

Flux
11-11-2012, 18:47
nie raz ukazywały się takie prośby tu w Cafe, to czemu ja mam nie spróbować.

Żeby nie dołączyć do grona osób robiących jak to sam ująłeś głupie rzeczy. Tak czy inaczej indywidualna sprawa, ja nie popieram i nie rozumiem takiej gonitwy na zabój za jakąś nagrodą czy nic tak naprawdę nieznaczącym poklaskiem. Lepiej zainwestować energię w coś innego.

shaolin
12-11-2012, 05:26
miniacz napisales tak -> 'zaglosujcie bo przegrywam', a wystarczylo napisac -> 'jezeli Wam sie spodoba to zaglosujcie'... z takim podejsciem jakie masz nie licz na to, ze nagle zostaniesz gwiazda konkursu i zgarniesz tyle pointow co Wach strzalow od Kliczki ;)

mini21
12-11-2012, 08:52
haha :) Dobre podsumowanie
To racja, może źle to sformułowałem.
Nigdy do tej pory w takich konkursach udziału nie brałem, bo po co, a teraz jakoś coś mnie "łupneło" i gdy zauważyłem, że mam jakiś drobny pierwiastek szans, zaczajałem mocniej napierać.
Tyle, że te wszystkie konkursy to jeden wielki pic na wodę i sprawdzian tego, kto ma więcej znajomych na portalach społecznościowych.
Gdy były to konkursy, gdzie jury podejmowało decyzję, to było w tym coś sensownego, a tak...

A tak przy okazji, konkurs miał się zakończyć 11.11 o 23.59, a tu widzę, że dalej trwa :)
Komuś się nawet nie chce zakończyć głosowania.

kronos28
12-11-2012, 20:05
Tyle, że te wszystkie konkursy to jeden wielki pic na wodę i sprawdzian tego, kto ma więcej znajomych na portalach społecznościowych.

no ameryki nie odkryłeś... szkoda czasu i pieniędzy na takie konkursiki rodem z podstawówki.