Zobacz pełną wersję : Prośba o głosy w konkursie....
Cześć.
Trochę głupio mi tu prosić o takie rzeczy, ale co tam.....
Chciałem prosić o głos na moje zdjęcie w konkursie Świat'a Obrazu "Bitwa na fotografie: Portret, II runda (http://www.swiatobrazu.pl/bitwa-na-fotografie-portret-ii-runda-28088.html)".
Konkurs polega na rywalizację między dwoma zdjęciami (losowo wybranymi), które uzbiera więcej głosów.
Na chwilę obecną przegrywam 6 głosami, dlatego liczę na Waszą pomoc.
Moje zdjęcie to to ostatnie po prawej stronie (zresztą podpisane) - dlatego jeśli nie jest to dla nikogo problem, bardzo proszę o kliknięcie "Głosuje" pod fotką.
Dziękuję za podbicie wątku do góry.
Niestety, rywal wciąż ma przewagę.
Może ktoś jeszcze pomoże i odda swój głos?
No fajnie ale tak jak napisałeś - trochę to głupie. Trzymaj fason, jak wygrasz to bo jesteś lepszy, jak nie to znaczy, że trzeba spróbować następnym razem nieco bardziej się starając przy samym robieniu zdjęcia. Ja tam z dala się trzymam od takich konkursów bo zazwyczaj pozwalają stwierdzić kto ma więcej znajomych na portalach społecznościowych albo większe "zacięcie marketingowe" (ładnie rzecz ujmując).
Bardzo słuszna uwaga.
Zresztą, teraz większość konkursów opiera się na liczbie kliknięć w "Like it", czyli mówiąc wprost - w ilości znajomych.
Ja nie ukrywam, że ich nie mam :) bo jakoś wielkim fanem FB nie jestem.
Udało mi się dostać do drugiej rundy i w sumie miło by było przejść dalej, a że nie raz ukazywały się takie prośby tu w Cafe, to czemu ja mam nie spróbować.
...bo zazwyczaj pozwalają stwierdzić kto ma więcej znajomych na portalach społecznościowych albo większe "zacięcie marketingowe" (ładnie rzecz ujmując).
To prawda ;)
nie raz ukazywały się takie prośby tu w Cafe, to czemu ja mam nie spróbować.
Żeby nie dołączyć do grona osób robiących jak to sam ująłeś głupie rzeczy. Tak czy inaczej indywidualna sprawa, ja nie popieram i nie rozumiem takiej gonitwy na zabój za jakąś nagrodą czy nic tak naprawdę nieznaczącym poklaskiem. Lepiej zainwestować energię w coś innego.
miniacz napisales tak -> 'zaglosujcie bo przegrywam', a wystarczylo napisac -> 'jezeli Wam sie spodoba to zaglosujcie'... z takim podejsciem jakie masz nie licz na to, ze nagle zostaniesz gwiazda konkursu i zgarniesz tyle pointow co Wach strzalow od Kliczki ;)
haha :) Dobre podsumowanie
To racja, może źle to sformułowałem.
Nigdy do tej pory w takich konkursach udziału nie brałem, bo po co, a teraz jakoś coś mnie "łupneło" i gdy zauważyłem, że mam jakiś drobny pierwiastek szans, zaczajałem mocniej napierać.
Tyle, że te wszystkie konkursy to jeden wielki pic na wodę i sprawdzian tego, kto ma więcej znajomych na portalach społecznościowych.
Gdy były to konkursy, gdzie jury podejmowało decyzję, to było w tym coś sensownego, a tak...
A tak przy okazji, konkurs miał się zakończyć 11.11 o 23.59, a tu widzę, że dalej trwa :)
Komuś się nawet nie chce zakończyć głosowania.
kronos28
12-11-2012, 20:05
Tyle, że te wszystkie konkursy to jeden wielki pic na wodę i sprawdzian tego, kto ma więcej znajomych na portalach społecznościowych.
no ameryki nie odkryłeś... szkoda czasu i pieniędzy na takie konkursiki rodem z podstawówki.