Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Anioł, czy Diablica?
Którą Pat wolicie ? :), ja przepadam za każdym jej wcieleniem.... Pozdrowki.
1. Odczepić się od tła, lubie. :P
http://zaziel.red-rose.pl/Gabe/DSC_0053.jpg
http://zaziel.red-rose.pl/Gabe/DSC_0209koror.jpg
Nie lubię być pierwszym z komentarzem bo za bardzo jestem widoczny, ale trudno.
Odpowiadając na pytanie zawarte w tytule, to moim zdaniem ani jedno ani drugie.
Prawdopodobnie zdjęcia mają techniczną poprawność, co pewnie zweryfikują fachowcy, ale jeśli chodzi o przekaz i oddziałowywanie, to czuję całkowitą obojętność wobec fotografii. Nie działają na mnie. Ani zdjęcia, ani formy, ani kompozycje, ani pozy, ani sama modelka. Nic.
i o co chodzi z tą strzykawką? że niby o co chodzi? zarazic kogos czymś czy co zrobić? się zawodowo zniesmaczyłem.
pzdr
Jedynka bardzo fajna
Dwójka niespecjalnie
Ale ladne ! Wygladaja jakby byly robione Canonem :)
A tak na serio - jak juz wywalasz EXIF'y to podaj moze jakie szkielko uzywales (jaka przyslona, ogniskowa), ISO itp bo to ciekawe
Dzieki !
Widziałem już Twoje dużo lepsze na tym forum.
aniołka, to nigdzie nie widzę, ale dwójka mi się bardzo podoba i widać, że coś chcesz zdziałać, a to bardzo miłe :)
michal_wu
20-03-2007, 22:24
Jak dla mnie - mało emocji zarówno i pozytywnych, jak i negatywnych na twarzy modelki. Przyłączam się do głosu - technicznie ok, ale fotki niespecjalnie poruszają.
Pozdr!
emocji zero w obu, modelka piekna .. blekit na oczach mi zupelnie tu nei pasuje .. ale skoro tobie sie podobywuje ...
jesli wybierać to jedyneczka :-)
Marek Urbanowski
21-03-2007, 21:00
Ładna dziewczyna.....
Sebastiann
21-03-2007, 23:04
z tych dwoch jedynka, dwoja wogole mi nie podchodzi
Niedzwiedz
22-03-2007, 08:03
Super !!!!
Nie Potzrebna Strzykawka , Jest Przez To Nie Smacznie
Majac w pamieci Lady in the Water zaskakuje mnie taki brak wyrazu Oo
w b&w i przycietym kadrze na plfoto wyszlo duzo lepiej.