Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Korzeń - [Nemeth]
Witam
Fajna miejscówka ale ciężko coś wymyślić.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2012/11/torpedo_launcher_by_maciej_koniuszyd5khf-1.jpg
źródło (http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2012/313/0/c/torpedo_launcher_by_maciej_koniuszy-d5khfho.jpg)
pozdr.
krzysztofz24
08-11-2012, 23:48
Najlepsza odslona torpedowni, jaka ostatnio widzialem. Powaznie.
Dobrze tu gra jako taka wisienka na torcie.
Rozmieszczenie kamieni w kadrze ekstra. Fajne jest to, jak niemal plynnie te kamienie "przechodza" w korzen.
Zielenie od morskich porostow bardzo dobrze urozmaicaja kadr, kolorystycznie tez mi sie bardzo podobaja.
Ogolnie, zdjecie na pewno sie podoba.
Bartekkw
08-11-2012, 23:58
Za Krzysiem - dobry fot i inaczej niż zwykle. Muszę tam wpaść w przyszłym tyg ;)
Nikonozaur
09-11-2012, 00:17
Skąd wziąłeś tę kupę betonu okraszoną tym pięknym korzeniem? Już sam ten układ jest doskonałym tematem na zdjęcie i jak sądzę coś tam pstryknąłeś z w/w w roli głównej. A prezentowana praca jest po prostu bardzo dobra.
Skąd wziąłeś tę kupę betonu okraszoną tym pięknym korzeniem? (...)
W plecaku noszę z dwie dmuchane ;)
A na poważnie - było iść na lewo od zejścia na plażę w stronę Rewy ;)
Pierwsze zdjęcie torpedowni, które sprawiło, że też chcę tam pojechać na foty. Ale żeby nie było za słodko, to celem wysterylizowania kadru, ciachnął bym to białe coś na kamieniu, pośrodku klatki (wygląda jak linka) i liść, albo kamyczek na samym dole, tuż przy ramce.
krokus66
09-11-2012, 13:34
Zgadzam się z dem.
Ładne i bardzo wysublimowane zdjęcia robisz. Ujęcie cacy.
Nikonozaur
09-11-2012, 14:34
W plecaku noszę z dwie dmuchane ;)
A na poważnie - było iść na lewo od zejścia na plażę w stronę Rewy ;)
Ostatnio byłem tam jakieś trzy late temu, po prostu nie pamiętam tego motywu, lub wtedy jeszcze go tam nie było. Od poziomu wody też sporo zależy. ;)
(...)Od poziomu wody też sporo zależy. ;)
To prawda.
W zależności z której strony wieje różnice (w zatoce) sięgają grubo powyżej 50 cm :D
A mówią, że Bałtyk ma pływy na poziomie 1 cm :)
DObre zdjęcie, ale do tego przyzwyczaiłeś już bywalców tego forum...
jarekf34
09-11-2012, 19:30
DObre zdjęcie, ale do tego przyzwyczaiłeś już bywalców tego forum...
Ja się zgodzę z kolegą, taka inna "torpedowa" odsłona :)
Nie wiem czemu, lubię wodę na długim czasie. Podoba się :)
Witam
Miła odsłona znanej lokalizacji. Jak zwykle świetny kadr i technikalia.
pozdrawiam
ostrytux
10-11-2012, 12:51
Elegancko, pomysłowo kompozycyjnie do tego w kwadracie, ano po Twojemu :)
Nemeth, wątki Twojego autorstwa są jak topowe australijskie wina, niezależnie który otworzę, doskonale wiem co mnie dobrego spotka. :)
Pablo 77
11-11-2012, 21:08
Torpedownia pokazana inaczej w dosłownym tego słowa znaczeniu :)
Kiedyś z Ozbornem chcieliśmy się wybrać w tamta stronę,ale jakoś nie zdążyliśmy :)
Bardzo dobra praca !
Kolorki, rozmycie i obróbka, na świetnym poziomie, niestety tylko mi przeszkadza torpedownia która prawie z korzenia wyrasta, nie wspominając o jej odbiciu.... dla mnie szkoda.
Nie masz czegoś podobnego, ale bardziej z "boku" zrobionego?