Zobacz pełną wersję : Trójka PR - 50 lat
krzysztof jot
08-11-2012, 00:51
Sporo osób sie na tej stacji wychowało, teraz wiele mówi się o "leciu", koncerty, wydawnictwa itp.
Jest kilka książek, ale polecę wam to co właśnie nabyłem - bo powala... dosłownie :)
Mnóstwo fajnych fotek, kopalnia wiedzy, 670 grubych stron, wielki format, drobny druk :( - całe 4 kg !! info o historii trójki.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://krzysztofjot.neostrada.pl/foto/forum/trojka1.jpg)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://krzysztofjot.neostrada.pl/foto/forum/trojka2.jpg)
właściwie to głownie tej stacji słucham
Sporo osób sie na tej stacji wychowało, teraz wiele mówi się o "leciu", koncerty, wydawnictwa itp.
Jest kilka książek, ale polecę wam to co właśnie nabyłem - bo powala... dosłownie :)
Mnóstwo fajnych fotek, kopalnia wiedzy, 670 grubych stron, wielki format, drobny druk :( - całe 4 kg !! info o historii trójki.
4kg? :shock: Mówili z radiu, że jest to niezła cegła. I tak nabędę. :-)
krzysztof jot
08-11-2012, 14:27
4kg? :shock: Mówili z radiu, że jest to niezła cegła. I tak nabędę. :-)
dokładnie 4 ! więcej niż cegła, nieco to nieporęczne, wyłącznie do "stolikowego" czytania. Ale worek fajnych informacji - warto - i bezpośrednio u wydawcy - sporo taniej.
a co właściwie zawiera ta księga ? Kronikę wydarzeń ? Opowieści ? reportaże ?
krispike
08-11-2012, 21:27
Tego radia słuchają pokolenia. Bynajmniej w moim przypadku. Trójka towarzysz mi w domu, pracy i oczywiście jadąc autem. A najbardziej uwielbiam piątek w trójce a wisienką na torcie jest LPPT.
Tych pozostałych komercyjnych nie da się słuchać. Na pewno nie na dłuższą metę...
A gdzie można zakupić/zamówić taką książkę? Dzięki Krzysztofie za ten wątek i polecenie w/w książki.
Tego radia słuchają pokolenia. Bynajmniej w moim przypadku. Trójka towarzysz mi w domu, pracy i oczywiście jadąc autem. A najbardziej uwielbiam piątek w trójce a wisienką na torcie jest LPPT.
Tych pozostałych komercyjnych nie da się słuchać. Na pewno nie na dłuższą metę...
A gdzie można zakupić/zamówić taką książkę? Dzięki Krzysztofie za ten wątek i polecenie w/w książki.
Jakbyś słuchał trójki, to byś widział gdzie zakupić/zamówić i co to za książka.;-)
Przecież napisał:
Bynajmniej w moim przypadku. ;) :)
O kurczaki to taka to to wyglada ... Obowiązkowo do biblioteczki poleci. ;)
Tego radia słuchają pokolenia. Bynajmniej w moim przypadku. Trójka towarzysz mi w domu, pracy i oczywiście jadąc autem.
A w czasie audycji pani Kłosińskiej to sobie akurat kawę robisz, co? :>
Darek Jankowiak
09-11-2012, 22:56
Trójka rulezzz. Uzależniony.
Też należę do Trójkowoholików, wychowanych na trójeczce od zawsze.
trójkę tworzą naprawdę fajni ludzie - miałem okazję wspólpracowac z nimi przy robieniu kalendarza. Kreacyjnie i fotograficznie duze ograniczenia , ale miło to wszystko wspominam mimo zapieprzu jakimiałem
darek6902
10-11-2012, 00:18
Cegła zamówiona :)
A w czasie audycji pani Kłosińskiej to sobie akurat kawę robisz, co? :>
Bingo. ;)
O zgłoszonym przeze mnie przypadku pani Katarzyna będzie mówiła 30 listopada, napisała do mnie. ;)
Dobrze, że Trójce udało się kilka lat temu przetrwać trudny okres, kiedy to na skutek siłowej próby nowego sformatowania zyskała jakże wymowną nazwę "TRUJKA".
miron1970
10-11-2012, 22:29
Taaak cały dzień jeżdżę trójką po mieście autkiem z literką L i Trójka od 18 lat pomaga mi to przetrwać.
Jestem uzależniony od tego radia - miesiąc temu rzuciłem palenie Trójki nie potrafię :)
pietia79
11-11-2012, 23:58
Bingo. ;)
O zgłoszonym przeze mnie przypadku pani Katarzyna będzie mówiła 30 listopada, napisała do mnie. ;)
Dobrze, że Trójce udało się kilka lat temu przetrwać trudny okres, kiedy to na skutek siłowej próby nowego sformatowania zyskała jakże wymowną nazwę "TRUJKA".
Nazwa trujka powstała dużo, dużo wcześniej, za Laskowskego, choć faktycznie ostatnio była za rządów Sobali używana - na szczęście Skowroński przywrócił świetność stacji, bo mogło sie skończyć dużo gorzej.
Tez słucham nałogowo, od jakichś 15 lat - i niestety - moim zdaniem systematycznie spada poziom. Może to Jethon, może po prostu się starzeję ;)
Nie lubię tego podniecania się samymi sobą, jacy to my jesteśmy świetni i elitarni. Nie lubię seplenienia Nogasia, krzyczącej Michniewicz a najbardziej nie lubie nieobecności Kaczkowskiego.
Na szczęscie jest jeszcze cała masa świetnych redaktorów, więc póki co nadal zostaje przy Trójce, choc może z mniejszym entuzjazmem ;)
Ile ta cegła? :)
darek6902
12-11-2012, 09:10
Ile ta cegła? :)
U źródeł ( w wydawnictwie) 130 zeta dałem + 8 zł przesyłka.
Trójka to wg mnie głownie autorskie audycje na wysokim poziomie. Masa rzeczy do wybrania.
Tego próżno szukać u konkurencji, gdzie to ichniejsi radiowcy pieprzą takie głupoty że uszy więdną. Do pasji mnie doprowadza jak pomiędzy puszczonymi kawałkami czytany jest onet lub wp, albo wypociny ludków na fejsie. Masakra.
a najbardziej nie lubie nieobecności Kaczkowskiego.
Eeee, właśnie w tej chwili mówi z głośniczka :)
darek6902
14-11-2012, 21:34
Kniga dotarła, od wczoraj w czytaniu :D