Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Panoramicznie pod silne słońce
Bartekkw
04-11-2012, 22:26
Zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2012/11/pano2e-1.jpg
źródło (http://img842.imageshack.us/img842/5057/pano2e.jpg)
maniak666
04-11-2012, 23:02
Fajnie w kadrze. dobrze sobie poradziłeś z silnymi kontrastami, co naturalne przy tym umiejscowieniu słońca.
Znajdą się narzekacze na sigmowy wiatraczek- ja doń nie należę, jako posiadacz tegoż szkiełka.
Ogólnie fajnie, ale pytanie o podobne z póżniejszej pory wydaje sie zasadne:wink:
fantasywings
05-11-2012, 02:00
świetny klimat. pozdrawiam
Czepiać się nie ma czego :) z przyjemnością pooglądałem.
Pozdrawiam Mirek
Bartekkw
05-11-2012, 13:55
Ogólnie fajnie, ale pytanie o podobne z póżniejszej pory wydaje sie zasadne:wink:
No niestety nie mam - już mi się nie chciało ganiać przed zachodem po calym dniu łażenia ;)
Dzięki za pozytywny odbiór
Robert_P
05-11-2012, 17:24
Dla mnie miodzio, tym bardziej że pod słoneczko !
krzysztofz24
05-11-2012, 18:07
Tak szczerze piszac to nie bardzo. Kadr jest ok. Ale patrzac na to zdjecie mam wrazenie ostrego ciagniecia za uszy w obrobce.
Spory przepal na wodzie, naokolo slonca niebo inne niz na reszcie fotografi. To co jest fajne to te promienie slonca idace az do dolu foty.
Obrobkowo nie mozna napisac ze jest zle, po prostu wydaje mi sie ze matryca powiedziala dosc na taka rozpietosc tonalna sceny.
jarekf34
05-11-2012, 19:56
Dla mnie miodzio, tym bardziej że pod słoneczko !
Dla mnie również, przyjemnie popatrzeć na takie foto tym bardziej, że wiadomo w jakich warunkach było focone :)
Tak szczerze piszac to nie bardzo. Kadr jest ok. Ale patrzac na to zdjecie mam wrazenie ostrego ciagniecia za uszy w obrobce.
Spory przepal na wodzie, naokolo slonca niebo inne niz na reszcie fotografi. To co jest fajne to te promienie slonca idace az do dolu foty.
Obrobkowo nie mozna napisac ze jest zle, po prostu wydaje mi sie ze matryca powiedziala dosc na taka rozpietosc tonalna sceny.
Popieram tę ocenę w całości...