Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Górska wstęga
Postanowiłem podejść do tego kadru pod kątem krajobrazu. Ten sam wraz z innymi prezentowany był w dziale lotniczym ale w zupełnie innej obróbce. Ciekaw jestem czy ten się wam spodoba. Pozdrawiam, Piotr.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img72.imageshack.us/img72/6851/dsc7402c.jpg)
Warto żyć dla takich zdjęć. Dla mnie rewelacja
krzysztofz24
01-11-2012, 23:57
Dla mnie bomba:-). Bardzo mi sie podoba.
A nawet oprocz glownej wstegi mamy taka druga, mniejsza. Tam w dolinie na dole.
Co to za gory?
Warto żyć dla takich zdjęć.
Prawda to :)
Co to za gory?
Alpy Berneńskie nieopodal Axalp w Szwajcarii.
Miejscówka niezwykle urokliwa, nieopodal liczne jeziorka. Jest w czym wybierać tylko pogodę trzeba trafić ale to jak wszędzie :)
Sorki, ale nie mogę się od tej fotografii oderwać. Możesz ujawnić okoliczności?
Edytka: no już ujawniłeś ;)
Ja pisałem, że warto żyć dla odlądania takich fot, o robieniu już nie wspomnę :)
Ja pisałem, że warto żyć dla odlądania takich fot, o robieniu już nie wspomnę :)
Następne pokazy za rok w październiku. Jest czas aby się przygotować. Pozdrawiam serdecznie :)
Tomek5657
02-11-2012, 00:19
Genialne! Świetnie to wygląda. Wielkie gratulacje. :)
Woow! To się nazywa fotografia wysokich lotów. Mega.
Podziwiam i zazdroszczę - chciałbym się tam przenieść.
Adam Majchrzak
02-11-2012, 18:26
Naprawdę niesamowita praca!
Pod każdym względem. 8-)
Pozdrawiam! =]
josephebeloki
02-11-2012, 18:59
Szok... co za zdjęcie... co za kadr ... ale skąd Ty tam .... jak TY to... yyyy kompozycja, jakość, obróbka .... klimat
Brawo Pani/Panie Profesorze !!!
Bartekkw
02-11-2012, 19:27
Pzyjemny fot, ale kapcie mam na miejscu - obciąłbym ze 2 cm dołu pod wstęgą i pozbyłbym się tego bluru który chyba specjalnie dodałeś w postprocesie.
Heh - nie spodziewałem się takiego odzewu. Fajnie, że się podoba :)
Sebastianito
03-11-2012, 12:01
I odrazu Mi kawa lepiej smakuje! Swietnie w kadrze ulozone i bardzo ladnie pokazane. Obrobka na bardzo dobrym poziomie. Swietnie sie prezentuje