PDA

Zobacz pełną wersję : Fotograficznie_Warszawsko_Towarzysko

TomaSzSz
31-10-2012, 21:32
Od dłuższego czasu rozglądam się, głównie po necie, czy istnieje w warszawie miejsce w którym spotykają się ludzie, raczej cyklicznie, miłośnicy fotografii ale i zawodowcy tworząc społeczność, klub dla młodszych i starszych.

Może jakieś forumowe koła ? Nie chodzi mi o coś mocno oficjalnego, bo tam zazwyczaj brakuje luzu i atmosfery gdzie jest władza i hierarcha.

Mam coś takiego w Białymstoku i brakuje mi tego w Warszawie, zna ktoś lub może zaprosi ? :-)

pilon
31-10-2012, 22:03
Sądzę, że warto skontaktować się (lub dopisać, bo z tego co po szybkim przeglądzie widzę, nie należysz) do forumowej grupy FREELANCER (http://forum.nikoniarze.pl/forumdisplay.php?f=122) i tam poszukać informacji - myślę, że tam uzyskasz najpełniejsze info.
W mojej skromnej ocenie pytanie i temat są na tyle sprecyzowane, że powinny zostać postawione (dla jakości i precyzji odpowiedzi) tam :) Cafe jest działem zbyt ogólnym...

Temat tutaj zamykam, zachęcam do kontaktu z grupą, jeśli masz (lub inni mają) pytania lub postulaty, raportuj do mnie na PW, a temat oczywiście otworzę :)