PDA

Zobacz pełną wersję : PROSHOW PRODUCER - zapis do AVI - problem (reset)

crowbar
31-10-2012, 19:30
Zwracam się z prośbą o pomoc

Przygotowałem prezentacje (ok. 24 min.) , jednak nie mogę zapisać pliku w AVI w Programie Proshow Producer
ani MPEG 4 720 P , ani innych formatów do AVi.

Przy próbie zapisu komputer zawiesza się i resetuje.
(podczas zapisu w oknie wyswietlany jest kominikat , ze podczas kompresji stosowane sa 4 procesory - moze jest zbyt duże obciążenie na komputer ??)

Prośba o pomoc, gdyz bardzo zalezy mi na zapisie tej prezentacji w takim formacie by odpalic z PENDRIVE'a na TV.

franki
31-10-2012, 22:37
Włącz menadżer zadań w kompie - wydajność. Ja mam 4rdzenie 6 ram a często dochodzi obciążenie procka do 100%

Greg77
01-11-2012, 19:58
Tak, czy inaczej.....komp nie powinien sie restartowac, blad programu lub zle zalozony radiator na procesorze;)

tomisiek
05-11-2012, 10:38
ProShow (akurat ja pracuję na Goldzie) nie jest mistrzem stabilności. Mi wywalało czasami proces renderingu nawet zwykłego DVD. Pomagało - resetowanie kompa. I nie włączanie żadnych innych aplikacji w trakcie pracy. Sprawdź też, czy nie ma aktualizacji - czasami sami usuwają błąd. W ostateczności napisz mail do support'u - odpowiadają dość szybko i starają się pomóc.

pzdr
tomi

manfred
02-05-2013, 10:18
A czy ktoś spotkał się z takim problemem. Jeden ze slajdów jest krótki filmik MP4 i własnie w tym miejscu podkład muzyczny na czas oglądania tego slajdy lekko cichnie. Sam plik MP4 ma usunięty dźwięk. Nie wiem gdzie leży problem.