Zobacz pełną wersję : Groupon dziwna sytuacja
Sendilkelm
31-10-2012, 17:23
Miał ktoś taką sytuację, że kupił groupon i zanim go wykorzystał to widniał w wykorzystanych (tak jakby ktoś inny go wykorzystał?).
Właśnie tak mi się zdarzyło. Kupiłem 2 bilety do cinema-city (2 oddzielne groupony). Dziś chciałem wydrukować, bo w piątek idę do kina i co się okazało? Że jeden jest wykorzystany. Pytanie, jak? Bo ja tego nie robiłem. Napisałem do nich, ale może ktoś się spotkał z czymś takim?
marszull
01-11-2012, 00:41
dziwna sprawa, tym bardziej ze wykorzystany to jest juz zgloszony przez sprzedajacego ze zostal wykorzystany
powinni Ci szybko uznac reklamacje, tym bardziej ze z mego doswiadczenia maja w porzadku podejscie, dwa razy zalatwili moje sprawy
z korzyscia dla mnie, mimo ze wg regulaminu wcale nie musieli
Sendilkelm
05-11-2012, 17:15
Dowiedziałem się już prywatnie, a teraz groupon wystosował takiego oto maila. Wszystko jest w porządku, ale postanowiłem tutaj wyjaśnić jakby ktoś, kiedyś z czymś podobnym miał problem.
"
Drodzy Klienci,
Mamy bardzo ważną informację dla osób, które zakupiły ofertę na bilety do sieci Cinema City i jeszcze nie wykorzystały swoich kuponów.
Ze względu na obowiązujące przepisy podatkowe, wszystkie kupony muszą zostać rozliczone do końca miesiąca w którym miała miejsce sprzedaż, czyli w tym przypadku do 31 października 2012 roku.
Oznacza to, że po zalogowaniu się na swoje konto Groupon zobaczycie kupony jako WYKORZYSTANE. Jest to zabieg wyłącznie formalny, pozostający bez wpływu na okres ważności tych kuponów, który upływa dopiero 18 stycznia 2013 roku.
Jeśli jeszcze nie wymieniliście swoich kuponów na bilety kinowe, będziecie mogli spokojnie to uczynić przez cały deklarowany okres ich ważności.
Jeśli już zrealizowaliście swoje kupony, powyższa informacja Was nie dotyczy i mamy nadzieję, że obejrzany film podobał się Wam.
Bardzo przepraszamy za ten zabieg formalny, który może wywołać Wasz niepokój, jednak jeszcze raz pragniemy zapewnić, że nie ma on wpływu na poprawną realizację oferty i nie ma potrzeby kontaktowania się z naszym działem obsługi klientów.
Wasz Zespół Groupon"
Potrzebna pomoc. Pierwszy raz skorzystalem z tego serwisu. Zaplacilem przez dotpay. Dostalem potwierdzenie wplaty na maila. Ale w zakladce "moja zamowienia" mam pusto. WTF?
marszull
15-11-2012, 14:36
jak sie zakonczy "promocja" to wtedy Ci sie pojawi
Potrzebna pomoc. Pierwszy raz skorzystalem z tego serwisu. Zaplacilem przez dotpay. Dostalem potwierdzenie wplaty na maila. Ale w zakladce "moja zamowienia" mam pusto. WTF?
Zobacz w opisie. Jeżeli masz że dostępny od razu to powinien być z zakładce zamówień.