Zobacz pełną wersję : Reportaż z nocy poślubnej
cheyenne
29-10-2012, 12:45
Może ktoś będzie zainteresowany ;)
http://warszawa.gumtree.pl/c-Firmy-Uslugi-fotografia-video-Szukam-fotografa-i-kamerzysty-do-slubu-i-nocy-poslubnej-W0QQAdIdZ425779426
a teraz tylko pytanie, przyznać się kto to ogłoszenie tam umieścił :> ;) ??
Trza by zmyślnie umowę skonstruować, żeby się para nie opękała jakimiś nakołdernymi obłapkami. Chyba wprowadzić jakieś obowiązkowe pozy, cycóś...?
Temat tego typu fotografii powraca jak bumerang co jakis czas. Nic nowego, widac sa nadal chetni na fikolki przed obiektywem i sa tacy co lubia bawic sie w podgladacza.
Blendę potrzymam, blendę potrz... !
Naprawdę trzeba wierzyć w każda wypisywaną bzdurę?
charlie_kr
29-10-2012, 17:13
Boże, widzisz i nie grzmisz.
Granica prowokacji zanika kiedy jest się parą nimfomanów... Mój niegdysiejszy znajomy robił raz taką sesję, tutaj w PL. Wyszło dość tragicznie i niskobudżetowo, ale było :)
prowokacja i tyle, nie ma co się rozwodzić nad tym
Może nad tym trzeba się rozwodzić. I w tym jest sedno. Podobno przeciwieństwem rozwodzić się jest zwodzić się.
granica prowokacji zanika kiedy jest się parą nimfomanów... Mój niegdysiejszy znajomy robił raz taką sesję, tutaj w pl. Wyszło dość tragicznie i niskobudżetowo, ale było :)
mg? ;)
A swoją drogą, jeśli jakaś para chciałaby taką "pamiątkę" to co z tego? Nie każdy "uprawia" tylko w soboty po dzienniku pod kołdrą i przy zgaszonym świetle.
Fotograf profesjonalista powinien umieć sobie poradzić i w takiej sytuacji.
hmm a kazda para jest piekna i wysportowane jak aktorzy z 'filmow przyrodniczych'. Wy-googlaj w sieci jak wygladaja takie zdjecia zza kulis ... pudrowanie, nie tylko noska, u obojga modeli. A swoja droga po co im ten 3 ... przeciez sami moga sobie porobic zdjecia jakie chca. No chyba, ze to jakis fetysz i dodatkowy pieprzyk emocji. Jeden lubi znaczki a inny klej od znaczkow.
Profesjonalny fotograf moze odmowic robienia zdjec w sytuacjach ktore mu nie odpowiadaja.
i jak tu wierzyc podrywaczom, ze maja problemy z frekwencja na castingach. :wink:
Prowokacja i nic innego, ale zaraz znajdą się naśladowcy, tylko po co, aby za 50 lat pokazać wnukowi " fot 1. dziadek zabiera się do babci w noc poślubną", fot 2. "babcia traci cnotę"..........
Do czego ten świat dojdzie, bo coraz więcej głupoty coraz mniej rozsądku.....
przedstawić wnuczką
Czym?! Kim?!
jackrabbit
01-11-2012, 21:24
Wy-googlaj w sieci jak wygladaja takie zdjecia zza kulis ... pudrowanie, nie tylko noska, u obojga modeli.
a to na sesji z nocy poslubnej nie mozna modeli przypudrowac? poza tym to raczej bardziej jest taki lozkowy glamour czy tam boudoir niz zdjecia na poziomie "twojego weekendu"
RobertMiernik
02-11-2012, 12:02
Ojtam, ojtam, jak rzeczywiście tacy zadbani to ja im te zdjęcia zrobię.
Nie bądźcie tacy pruderyjni, myślałby kto, że nigdy cycka w internecie nie oglądaliście.
Całkiem osobną sprawą jest to 'dla kogo' te zdjęcia mają być, dzieciakom albo wnuczkom raczej się nie nadają, ale na chłodne zimowe wieczory za 20 lat, czemu nie...
Nie bądźcie tacy pruderyjni, myślałby kto, że nigdy cycka w internecie nie oglądaliście.
Hmmm tym sie roznimy, ze my wolimy je na zywo niz w necie :D
Ale w necie jest ponoć znacznie bezpieczniej. ;)
Zawsze jakiegos wirusa mozesz zlapac :) nawet przez siec :D
RobertMiernik
02-11-2012, 18:33
Nie wiem czy się różnimy bo ja nic o 'woleniu' nie pisałem, ale skoro tak twierdzisz, to musi być prawda...
(A "my" to My Książe Poniatowski czy "my" - 'ja i głosy z mojej głowy'?)
jackrabbit
02-11-2012, 18:34
Reportaz to nie glamour.
to moze repoglamour :)
Byle nie glamou le poor ;)
Nie wiem czy się różnimy bo ja nic o 'woleniu' nie pisałem, ale skoro tak twierdzisz, to musi być prawda...
(A "my" to My Książe Poniatowski czy "my" - 'ja i głosy z mojej głowy'?)
Uderz w stol a nozyce sie odezwa :D
My, bo jest nas trzynastu ... ja i moja dwunastnica :D
A racjac do tematu, z takiego reportazu beda istne AKTY ... rozpaczy
A racjac do tematu, z takiego reportazu beda istne AKTY ... rozpaczy
Nie przesądzałbym, ktoś kiedyś wrzucał już na nikona takie repo i było całkiem przyjemne, w rozumieniu estetycznym.
Nie rozumiem dlaczego wielu ludzi uwiera to co się dzieje w łóżkach innych...
RobertMiernik
02-11-2012, 21:10
Nie rozumiem dlaczego wielu ludzi uwiera to co się dzieje w łóżkach innych...
Może nożycując wysunę hipotezę, że sądzą po sobie: u nich marnie to i u innych ciekawie być nie może..
;P
Dobra, już nie będę.
W każdym razie, zdjęcia jak zdjęcia, jeśli ktoś chce i płaci, to nie rozumiem zastrzeżeń. To nie reportaż z obozu zagłady na zlecenie SS...