Zobacz pełną wersję : Walny zjazd PZPN
Kosecki jak dla mnie swoim wystąpieniem tylko się ośmieszył. Boniek mam nadzieje, że zostanie prezesem PZPN
<| MICHAŁ |>
26-10-2012, 17:24
czy to ma jakiekolwiek znaczenie?
beton jest u podstaw - caly ten syf powinien byc wypalony napalmem do poziomu struktur powiatowych.
beton jest, byl i bedzie - nie ma takiego kozaka, ktory moglby to zmienic... szybciej oni zmienia jego...
Boniek mam nadzieje, że zostanie prezesem PZPN
Twe modlitwy wysłuchane zostały.
fotograf58
26-10-2012, 18:38
Mam nadzieję, że będzie lepszym Prezesem niż trenerem reprezentacji :)
rychu_cmg
26-10-2012, 19:13
Zmieniła się tylko burdelmama. Jak był przed wyborami syf w PZPN, tak nadal będzie. Zmiany w PZPN trzeba rozpocząć od regionalnych związków.
adolfik9501
26-10-2012, 19:15
Mam nadzieję, że będzie lepszym Prezesem niż trenerem reprezentacji :)
Nie wiem czemu na myśl mi przyszedł kapitan Costa Concordia ;)
Gorszym prezesem niż Lato to już chyba nikt nie będzie. A ciesze się że wygrał Boniek i mam nadzieję że w końcu ktoś zacznie zmiany w PZPN-ie.
rychu_cmg
26-10-2012, 19:52
Wiceprezesem do spraw organizacyjnych i finansowych został Prezes K-PZPN Eugeniusz Nowak.... czarno to widzę,. Organizacja w tym okręgowym związku pozostawia wiele do życzenia.
piłka kopana mnie interesuje mniej niz zeszłoroczny śnieg ale wysłuchałem "przemówień" przed głosowaniem, "pięknie mówią", a jeden z nich miał minę która mówiła "nic z tego ..... nie rozumiem, kto mi to ... napisał" a na koniec chciał zostać przewodnikiem czy pasterzem. miałem kiedyś taką kartkę do przemówień pieć lub sześć kolumn, kilkanaście wierszy wybierało się dowolne słowo z pierwszej koluny następnie z drugiej itd jak sie skończyło to zaczynało się od pierwszej można było spokojnie kilkadziesiąt minut mówić bez zbytnich powtórzeń cały czas z sensem a jednocześnie bez sensu.
Bylem w miare ostatnio wlasnie na "wykladzie" gdzie pewien profesor przez praktycznei godzine mowil o niczym, bez glebszego sensu a sluchalo sie wiekszosci milo i przyjemnie. ( Dodam, ze profesor zajmujacy sie mowa )
Wybory figurantow. Ja bym nie chcial zostac prezesem PZPN. Mam wrazenie ze ta pozycja jest tylko do odstrzalu ludzi, bo przeceiz w PZPN nic si enei zmieni, prezes nic nie moze a beton nikt nie ruszy. ;]
Wiesz, za 50 tys. zł na miesiąc można się skusić. ;)
Z tego co mówił przed wyborami nowy prezes zrzeknie się tej pensji. Pożyjemy zobaczymy.
Na pewno zmieni się wizerunek związku. Do tego jeśli Boniek otoczy się odpowiednimi ludźmi może coś się jednak zmieni. Oby się udało!
PS: Mimo wszystko wiadomo kto będzie związkiem rządził (link z fejsbuka) (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=428921850499576&set=a.204378922953871.50366.172037999521297&type=1&relevant_count=1)
grzegorzant
27-10-2012, 12:28
Wynik wyborów mz najlepszy z możliwych ale ...
Polecam felieton Steca z Tygodnika Powszechnego nr 43
Co by nie mówić to Boniek potrafi się znaleźć nazwijmy to w międzynarodowej piłce. Tu upatrywałbym korzyści.
Wynik wyborów mz najlepszy z możliwych ale ...
W krainie ślepców jednooki jest królem
Dokładnie, beton jest "u podstaw" tam trzeba go zaczac kruszyc. Wielu prezesow i dyrektorow xZPN mysla, ze sa pepkiem wszechswiata i za wszystko kaza sie calowac w tylek.