PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Historia pewnego koncertu.

J1
26-10-2012, 02:09
Występujący to Jacek Szwaj. Młody i utalentowany kompozytor, niedawny laureat konkursu Instant Composition Contest który odbył się w sierpniu 2012 podczas festiwalu Transatlantyk. Sam koncert odbył się przed budynkiem Arkadii w Poznaniu dobry tydzień po ogłoszeniu wyników konkursu.

Materiał zrobiony analogowym poczciwym Nikonem F100.

EDIT - niestety wygasły linki.

Devilish_Chaos
26-10-2012, 13:40
swietnie uchwycone... mniej koncertowo, bardziej streetowo :)

fotouser
30-10-2012, 00:06
podoba mi sie ten luz
oraz ten kontrast laureat konkursu ktorego nikt nie chce sluchac
a jesli juz to przy laptopie, ksiazce czy kimce

fajnie pokazane i jak przedmowca czuje tu street

J1
30-10-2012, 12:42
podoba mi sie ten luz
oraz ten kontrast laureat konkursu ktorego nikt nie chce sluchac
a jesli juz to przy laptopie, ksiazce czy kimce

Właśnie to zwróciło moją uwage. Być może widać tutaj mocno osobiste podejście do tematu gdyż, kilka dni wcześniej robiłem zdjęcia podczas konkursu w którym uczestniczył. Później już podczas gali zamykającej festiwal Transatlantyk łapałem moment wręczenia nagrody. Kiedy poszedłem na ten koncert doznałem małego "szoku".

Myślałem nawet czy dla wzmocnienia efektu na końcu cyklu nie dodać zdjęcia właśnie z wręczania nagrody. Z jednej strony zburzyło by to klimat całości ale, z drugiej wzmocniło efekt tego kontrastu.

elektronik_tk
01-11-2012, 15:18
dodaj! i jak dla mnie 4ka jest niezbyt potrzebna jeśli chodzi o całość

J1
06-11-2012, 02:21
w takim razie proszę...

wręczanie nagrody (1 miejsce) dla Jacka Szwaja podczas festiwalu Transatlantyk

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img32.imageshack.us/img32/5552/jz214801.jpg)

fotouser
07-11-2012, 00:07
ta fota obronila by sie i na poczatku i na koncu
bo na poczatku:
- o gosc dostal nagrode, widze mozdzera, czyli jakis dobry koles, ale nikt nie chce go sluchac, dlaczego ?

a na koncu:
- o jakis cienias gra smuty, nikt go nei chce sluchac, ale chwile dostaje nagrode od mozdzera ?

J1
07-11-2012, 01:56
ta fota obronila by sie i na poczatku i na koncu
bo na poczatku:
- o gosc dostal nagrode, widze mozdzera, czyli jakis dobry koles, ale nikt nie chce go sluchac, dlaczego ?

a na koncu:
- o jakis cienias gra smuty, nikt go nei chce sluchac, ale chwile dostaje nagrode od mozdzera ?

Dokładnie tak ;-)

Właśnie to zwróciło moją uwagę, widziałem Jacka podczas konkursu, później podczas wręczania nagrody. Lecz kiedy zagrał ten darmowy koncert zrobiło mi się smutno, widząc te puste miejsca. Dlatego tyle pustki w samych zdjęciach, właśnie to starałem się pokazać.