Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Moja Wiara
acidjazz
19-03-2007, 10:23
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.2and2.net)
Bardzo ladne. To bylo robione tym Nikkorem 85 ??
acidjazz
19-03-2007, 12:06
Bardzo ladne. To bylo robione tym Nikkorem 85 ??
Tak, f/2.5
Niedzwiedz
19-03-2007, 12:23
kiedy zdjecie gra z tytulem jest super !!! i taka wlasnie jest ta fotka 100% pelna obraz i tytul ! rewelacja :)
kiedy zdjecie gra z tytulem jest super !!! i taka wlasnie jest ta fotka 100% pelna obraz i tytul ! rewelacja :)
Właśnie takie słowa miałem przelać w ten wątek.
Osobiste-wstrząsające-emocjonalne: bardzo.
Po prostu MOCNE w treści
Gratuluję Ci mocnej wiary! Ten metalowy kręgosłup jeszcze będzie podtrzymał krzyż dość długo.
Jak ja bym miał zrobić podobne zdjęcie na temat mojej wiary, to musiałbym sfotografować pustynię..
no tak masz skruszona wiarę , jest teraz okres wielkiego postu wiec masz szanse sie poprawic , ale fotki juz nie poprawiaj jest ok
żółto-czarny
20-03-2007, 14:20
Tak się przy okazji zastanawiam, jakie szanse miałoby to zdjątko w naszym konkursie? Bo dla mnie jest jednoznaczne i bez tytułu.
Jeżeli chodzi o zdjęcie to bardzo mi się podoba, jeżeli chodzi o tytuł to już mniej. W chrześcijaństwie krzyż jest symbolem zwycięstwa (dzięki temu możemy wrócić do domu). A tutaj łamiący się krzyż wygląda jak miałby się zaraz rozlecieć (a więc twoja wiara) i to już mnie martwi...
Jeżeli chodzi o zdjęcie to bardzo mi się podoba, jeżeli chodzi o tytuł to już mniej. W chrześcijaństwie krzyż jest symbolem zwycięstwa (dzięki temu możemy wrócić do domu). A tutaj łamiący się krzyż wygląda jak miałby się zaraz rozlecieć (a więc twoja wiara) i to już mnie martwi...
Ludzie kochani, czy nie widzicie że na tym zdjęciu znacznie ważniejszy niż łamiący się krzyż jest metalowy kręgosłup który ten krzyż przytrzymuje?
drakenus77
23-03-2007, 23:28
Bardzo dobra foto! budzi reflexie ...ma to coś co zachęca do obejrzenia i zastanowienia się ...
zaglosowalbym na nie gdyby bylo w zdjeciu tygodnia :) extra
trochę późno ale dołączam się do pochwał :)
A tutaj łamiący się krzyż wygląda jak miałby się zaraz rozlecieć (a więc twoja wiara) i to już mnie martwi...
Bardzo proszę o ograniczenie swoich komentarzy do sfery fotograficznej, dyskusji światopoglądowych mamy i tak na tym forum stanowczo zbyt dużo.
Autorowi gratuluję odnalezienia przepięknej alegorii fotogragicznej!!! Pewne decyzje kompozycyjno-tonalno-formalne można by zapewne przedyskutować, ale siła przekazu tego zdjęcia jest bezdyskusyjna!