Zobacz pełną wersję : OM-D Najlepsze zdjęcia bez komentarzy
Jedrek.S
22-10-2012, 15:50
Witam
Doszedłem do wniosku, iż opinie o OM-D są bardzo zróżnicowane. Aż prosi się o pokazanie dobrych stron tego korpusiku.
Drodzy koledzy i koleżanki : pochwalcie się wykorzystaniem jego potencjału, i że "mała" matryca 4/3 też się do czegoś nadaje :)
Zobaczymy ilu jest zadowolonych :)
MariuszJ
22-10-2012, 15:59
Mało jednego wątku? Litości...
Rozumiem, porównywać obrazki z obiektywów, ale dla tego rodzaju show to spokojnie wystarczy ten wątek co jest.
Mariusz ma rację, ale przyznać należy, że to wątki o nexach pobiły wszystko.. :D
Jedrek.S
22-10-2012, 16:09
nie wiem czy o ten (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=200042) wątek chodzi, ale w nim jest delikatnie mówiąc lekki syf, wydał mi się on wątkiem spekulacyjno-informacyjno-plotkarskim :)
Mariusz ma rację, ale przyznać należy, że to wątki o nexach pobiły wszystko.. :D
Probuje sie powstrzymac, od kolejnego komentarza dot. Nex-a.. :D
Będą jakieś zdjęcia ?, czy wszyscy użytkownicy OM-D przymierzają tylko obiektywy do body i konkludują - pięknyś ty, chycaj do torby bo złapiesz kurz.
Nie łatwiej wejść*na forum olympusa i tam szukać/zakładać takie tematy?
MariuszJ
22-10-2012, 16:21
Myślę, że wątków o futerałach do fuji nie pobiją.
Nie łatwiej wejść*na forum olympusa i tam szukać/zakładać takie tematy?
O, głos rozsądku.
Jedrek.S
22-10-2012, 16:27
haha :D coś w tym jest
O widzę, że mocno wryło się w pamięć..
Są wątki na olyforum, i nawet link do swojego wątku zabawy z OM-D wklejałem dawno temu u nas na forum, ale wkleję raz jeszcze..
http://forum.olympusclub.pl/threads/83343-Pamaru-Photo-Entertajment-Pstryk-Pstryk-Pstryk-Pstryk-Pstryk-Pstryk.........-%29
(pierwsze 200 zdjęć z om-d, potem już się mieszają z innymi systemami)
MariuszJ
22-10-2012, 16:28
haha :D coś w tym jest
Wiesz, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - o ile byłem bardzo podniecony ich propozycjami, po tym jak zobaczyłem do czego głównie służą - kompletnie mi przeszło :D
Zdjęć nie ma, a więc LOCK :-P