PDA

Zobacz pełną wersję : Szukam towarzysza/towarzyszki wyprawy na Rysy :)

andrzej.b
04-10-2012, 16:08
Wypad w tą sobotę o wczesnych godzinach rannych (ok godz. 2 w nocy) z parkingu w Łysej Polanie. Później szybki przemarsz na szczyt, najlepiej przed wschodem słońca. Zależy mi na sfotografowaniu wschodzącego słońca i rannej mgły. Mile widziana znajomość szlaku i orientacja w terenie (w ciemności!). Jeśli sił starczy i czasu po zdobytym szczycie planowana dalsza wędrówka.

Wymagania:
Sprawność fizyczna i doświadczenie w wspinaczce wysokogórskiej.

Wynagrodzenie:
Zdobycz w postaci pięknych zdjęć z wyprawy :)

Propozycje pisać na PW.

marekb
04-10-2012, 16:17
towarzysz a nie toważysz !!!

andrzej.b
04-10-2012, 16:40
Przepraszam za te błędy, to z pośpiechu. Już naprawione :)

milk
04-10-2012, 16:55
Wypad w tą sobotę o wczesnych godzinach rannych (ok godz. 2 w nocy) z parkingu w Łysej Polanie. Później szybki przemarsz na szczyt, najlepiej przed wschodem słońca. Zależy mi na sfotografowaniu wschodzącego słońca i rannej mgły. Mile widziana znajomość szlaku i orientacja w terenie (w ciemności!). Jeśli sił starczy i czasu po zdobytym szczycie planowana dalsza wędrówka.

Wymagania:
Sprawność fizyczna i doświadczenie w wspinaczce wysokogórskiej.

Wynagrodzenie:
Zdobycz w postaci pięknych zdjęć z wyprawy :)

Propozycje pisać na PW.

a warunki śniegowo-zimowe bierzesz pod uwagę? + odpowiednie do tego wyposażenie ... Rysy w nocy to nie tylko kondycja i znajomość szlaku...

andrzej.b
04-10-2012, 19:21
Oczywiście zdaje sobie sprawę z niebezpieczeństwa, jakie mogę spotkać na szlaku. Nie jest to moja pierwsza wyprawa w Wysokie Tatry o tej porze roku. Dzięki za troskę milk :)

gALL
04-10-2012, 21:54
Ale czy zmasz szlak dobrze od naszej strony, bo jak nie to nalezy wlazic od Slowackiej.