Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] To ja też motylka ;-)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/27/dsc1086kopiaedytowany1.jpg/)
pozdrawiam
evilseed
01-10-2012, 15:10
Nie lubię kwadratów :) Ale praca sama w sobie jest bardzo dobra i podoba mi się.
Jak się upierasz na ten format to ciachnij jeszcze trochę spodu, bo ten kwiatek na dole średnio pasuje :)
Pozdrawiam :)
Dobra jakość i fajne kolory, mz prostokąt byłby lepszy;)
Karbulot
01-10-2012, 18:06
Ojojojjj. Jakie śliczne kolorki, kwiatki, tło - bajeczka. Jak na widokówce. No to żeś pojechał Mariusz po bandzie ostro. Klasa, panie. :)
To chyba szuflada, u nas takich warunków juz nie ma...
Aż z ciekawości zapoznałem się w necie z tym szkiełkiem :) Powyższe zdjęcie potwierdza świetne opinie tego obiektywu :)
Nie lubię kwadratów :) Ale praca sama w sobie jest bardzo dobra i podoba mi się.
Jak się upierasz na ten format to ciachnij jeszcze trochę spodu, bo ten kwiatek na dole średnio pasuje :)
Pozdrawiam :)
Kamil będę szczery - kwadrat jest z wrodzonego lenistwa bo prostokąt jest zdecydowanie trudniejszy w kompozycji obrazu - kwiatek na dole - zgadzam się - nie potrzebny :)
Ojojojjj. Jakie śliczne kolorki, kwiatki, tło - bajeczka. Jak na widokówce. No to żeś pojechał Mariusz po bandzie ostro. Klasa, panie. :)
To chyba szuflada, u nas takich warunków juz nie ma...
Nie - to z ostatniej niedzieli ale szlag mnie trafiał bo było słońce na działce i zwalili się znajomi - z ptaków nici tylko tego motyla się udało zrobić :sad: ale i tak patrzyli jak na wariata. Dzięki - ale dobrze wiesz od kogo i na czyich zdjęciach sie uczyłem z pokorą :smile: Nie wiem co się dzieje z Andrzejem /Boregard/ bo ostatnio nie widzę jego zdjęć ? :sad:
Aż z ciekawości zapoznałem się w necie z tym szkiełkiem :) Powyższe zdjęcie potwierdza świetne opinie tego obiektywu :)
Waldku - polecam amerykańskie forum Pentaxa jest tam wątek takumarów. Są tam zdjęcia jakiegoś Japończyka ale pseudo ma amerykańskie z teatru japońskiego robione tym Takumarem - to powala jak zobaczysz. Wiem ze myślisz o fotografii portretowej a to jest to szkło - w twoich rekach to może być bajka :smile: Polecam !