Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Agnieszka
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/a/img210/5904/tom1455acrc.jpg)
TheKilla
30-09-2012, 19:57
brak szyi jednak troszkę razi...
ale kolorki mjut malyna :>
Za małe GO.
Modelka wygląda jak jakiś dresiarz pytający "Jakiś problem?"
Brak szyi.
Ładne zdjęcie, ale nieco spartaczone.
jw. Dorzuć jakieś drugie zdjęcie bo modelka śliczna i ogólnie bardzo fajny kadr tylko padłeś na szczegółach chyba ze zmęczenia ;), znając twoje prace stać cię na wiele wiele więcej :)
Jest git, swiatelko, poza, mina, wszystko gra... Przenosi w klimat... Kolory zabijaja... Me like it!
kadrowo faktycznie moze troche dyskusyjnie - ale olac ;) oczy wciagają ;). mnie sie podoba. kolorki miodne
Podoba mi się styl obróbki ;)
To że szyi nie ma to nic takiego :D Za to oczy są boskie :)
Modelka wygląda troszkę jakby się garbiła bez tej szyi. Ale generalnie uważam, że zdjęcie ma moc. (;
Super, całość bardzo dobrze zagrała. Światełko, kadr, kolorki, obróbka, sama modelka chyba mogła mieć bardziej wyraźną minę. Bardzo dobra praca! ;) Pozdrawiam
Mi też się podoba. Poza modelki jak wyciągająca się rano, zaspana dziewczyna siedząca na altance... Wiem, wiem, dorabiam sobie historię do zdjęcia, ale tak chyba zdjęcie powinno działać na widza. Kolory urywają pupę. Dałbym tylko twarz ciut ciemniej, ale to żeby się przyczepić :).
PS. Ja tak jeszcze nie umiem, jakby co.
Modelka ma jakieś błękitne soczewki czy to obróbka w PS? Oczy są hipnotyzujące. Brak szyi mi nie przeszkadza ale kolega dammiz chyba ma racje, że twarz ciut ciemniej. Bardzo się podoba.
Może dziwny jestem ale brak szyi mi nie przeszkadza, za to kolorki bardzo fajne no i te oczy, można się wpatrywać i wpatrywać
miałem pytac z jakiego to słoika ale przypadkiem nadziałem sie na EXIF :) G czy D ?
fota super, kolorki miodne :) brawo !!
aikidudi
01-10-2012, 20:39
dla mnie magiczne zdjęcie i brak szyi nie przeszkadza. Nic mi nie przeszkadza.
Bardzo się podoba
element07
01-10-2012, 20:42
Mi sie podoba, ale faktycznie brak szyi :)
Kajtuś Czarodziej
01-10-2012, 22:46
"W lazurze jej oczu bezdennym..." można się zatracić. Pięknie to uchwyciłeś.
Kurcze chyba będę musiał Wam zaręczyć, że tam naprawdę jest szyja.....sam widziałem...i pewnie na innym zdjęciu Wam udowodnię...do tego czasu musicie mi uwierzyć na słowo ;)
Ja tam taką pozę często widzę...np jak myję zęby w łazience, to jak spojrzę w lustro....normalnie bez szyi ;)
Druga sprawa...oczy, Agnieszka takie ma!! Naprawdę, zresztą podobno to rodzinne, fakt, że różnie mogą odbijać światło, ale nic ich nie ruszałem jakoś selektywnie.... zresztą coś czuję, że jeszcze na wielu zdjęciach, nie tylko moich zobaczyć Jej oczy ;) Mam też ujęcia z inną zachwycającą częścią Jej ciała ;)
I ostatnia sprawa: 85 sigmy na 1.4 z D800E. Genialny zestaw, na tym plenerze mnie po prostu zachwycił !!!
Witam,
podoba się bardzo, brak szyi nie przeszkadza - przecież Agnieszka jest w golfie :-). Wszystko bardzo ok, obróbka super ( widać że warsztaty u Tomka się przydały :-) ), jedyne co spróbowałbym to trochę rozjaśnić to prawe ramię, tak by troszkę bardziej dopasować tonalnie do twarzy, ale to w sumie detal i nie każdy musi się z tym zgodzić. Gratulacje !!!
Pozdrawiam, QuadMan.
Warsztaty u Tomka.... (?) a to nie ja jestem Tomek....hmmmm ;)
Co do ramienia, to w sumie myślałem o tym....ale uznałem, że jest dalej i tak ma być ;)
....aaaaa tego Tomka...no w sumie się przydały, ale jeszcze nie miałem okazji nic z tego co się nauczyłem wykorzystać, D&B trzymam aż zrobię jakieś przymknięte studyjne beauty...o ile będzie mi dane.
Tutaj obróbka jakaś książkowa...chyba od Kelby'ego
Dzięki
Super fota, dziewczyna miala naprawdę takie błekitne oczy. Brak szyji mi nie przeszkadza. Bardzo fajne zdjęcie :)
Świetna tonacja. Gratuluje udanego strzału.