Zobacz pełną wersję : A&A
CathyNoo
26-09-2012, 13:25
Witam!
Chciałam się z Wami podzielić zdjęciem Adasia i Amelki.Po raz pierwszy miałam przyjemność fotografować bliźniaki :D
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/a/img641/1377/53840781.jpg)
Och Boziu! Jakie słodkie malutkie krasnale :-)
Zdjęcie fantastyczne i te miny jakby specjalnie pozowały do zdjęć :D
Brak słów, mi się niesamowicie podoba. Imienniczka mojej córki ;-)
prześwietne - wielkie brawa ;)
jacoslavgth
26-09-2012, 22:30
świetne, zagrało wszystko :)
Archibald
26-09-2012, 22:51
Szacun, normalnie jest boskie :)
Ha Ha Ha... tylko zobaczyłem od razu zacząłem się śmiać = ŚWIETNE !!!
Artreserved
27-09-2012, 00:15
Nie wiem jak Pani to robi, ale dzieci z Pani zdjęć chciałoby się mieć ;-) Jest fantastycznie!
Amadeusz
27-09-2012, 08:49
Nie wiem jak Pani to robi, ale dzieci z Pani zdjęć chciałoby się mieć ;-) Jest fantastycznie!
Ostra selekcja :)
Suseł po prawej śpi mocno, usta otwarte, pewnie katar ma bo wyrozbierane leży :) Śmieszek po lewej to nie śpi chyba?
Fajne.
CathyNoo
27-09-2012, 20:37
Bardzo dziękuję za odwiedziny i wszystkie miłe słowa! :)
mariuszmilkowski
27-09-2012, 21:27
jest super - chciałbym mieć takie w swoim pf :)
pitbul60
29-09-2012, 21:18
Fajoskie , takie delikatne , ale.... Malo , dawaj jeszcze. Nie zartuje z przyjemnoscia obejrze wiecej . Pozdr.
josephebeloki
29-09-2012, 21:47
... ale my chcemy JESZCZE I CZEKAMY :)))
... ale my chcemy JESZCZE I CZEKAMY :)))
Popieram. Świetny kadr!
hahahhaahaa mało z krzesła nie spadłem jak tego gościa po lewej zobaczyłem :P będzie z niego agent, zdjęcie bardzo fajne :)
Tyle cukru jeszcze na oczy nie widzialem.... Wiec moze ja powiem co jest zle..... Hahahaha... Zarcik taki.... Ale na serio... Zdjecie ladne i przyjemne w odbiorze jak to z dziecmi... Wiem ile czasu to zajmuje bo juz kilka razy zdarzyło mi sie probowac... Pomysl z bąblami trafiony, choc jeden bąbelek chyba laskotal ;)... Ja osobiscie dalbym to w kwadracie a malych terrorystow sprobowal ulozyc w znak ryb. Wiem, ze to niełatwe, i przy takich zdjeciach sie raczej o tym nie mysli ale to tak na przyszlosc... A powracajac do tematu, obrazek godny zawisniecia na scianie...