PDA

Zobacz pełną wersję : Do wszystkich którym popsuła się lampa w 5700!

MaRy
16-03-2007, 20:18
Oczytałam się o tej usterce w Nikonie 5700 i z jednej strony nie czuje się osamotniona, a z drugiej martwi mnie, że nikt nie pisze jak to się skończyło? Usterka polega na tym, że lapma nie włącza się i, że świeci się czerwona lampka SB. Próbowałam już rad udzielanych na forum i nic. Oddałm do serwisu w Krk na Czapskich. Kto się orientuje ten wie, że są jednymi z najlepszych w Krk. Niestety nie byli na tyle dobrzy, aby naprawić usterkę. Zaproponowali oddać do serwisu głównego w Wa-wie. Dzwoniłam tam i z chęcią przyjmą mój aparacik, który niestety nie jest już na gwarancji, ale nie są w stanie mi powiedzieć za ile usuną usterkę. W sumie zrozumiałe bo najpierw musi nastąpić diagnoza. Tak więc ja mam pytanie do osób, które miały podobny problem i rozwiązywały go przez Wa-wę. Ile was wyszła ta naprawa? I jak wspominacie współpracę z serwisem? A może jest jakiś tajemny sposób uniknięcia serwisu i naprawy lampy :D Ehh nadzieja umiera ostatnia....
Pozdrawiam Magda

neo_11
16-03-2007, 20:32
Zalezy od tego co sie popsuło ale w serwisie naprawia ci na 100% i otrzymasz od nich gwarancje no ale.... trzeba bedzie troche zaplacić. Zdarza sie ze koszta przewyzszaja kupno nowego aparatu:(