PDA

Zobacz pełną wersję : Obiekt w ruchu

paranoid
16-03-2007, 16:06
witam mam pytanie czy ustawienie trybu na sportowy czy też może inne opcje w D80 konkretnie obiekt w tańcu
jakie ustawienia będą wskazane

stig
16-03-2007, 17:01
Przeczytaj jakakolwiek ksiazek o fotografii, zeby to zrozumial a nie wyslugiwal sie automatami... Skad do cholery aparat ma wiedziec, ze ty chcesz uzyskac "zamrozone" postaci?

ozarek
17-03-2007, 12:15
Przeczytaj jakakolwiek ksiazek o fotografii, zeby to zrozumial a nie wyslugiwal sie automatami... Skad do cholery aparat ma wiedziec, ze ty chcesz uzyskac "zamrozone" postaci?

Może mu powiedzieć do ucha, może zrozumie ;)

p4oj
17-03-2007, 12:24
Może mu powiedzieć do ucha, może zrozumie ;)

Albo napisać na kartce i wetrzeć, tak jak to kosmici robią....
... w reklamie KitKat-a

... goście są nie do wyjęcia :mrgreen:

Sorki za trolowanie ale plułem kawą cały ekran.

toms73
17-03-2007, 12:50
Witam! Ja wszystko rozumiem, ale są pewne granice. "Paranoid" po to właśnie masz aparat cyfrowy. Nie bój się robić zdjęć. Potem możesz je po prostu skasować! I tak w nieskończoność, aż będziesz zadowolony z osiągnietych efektów. Nikt przeciez nie mówił, że będzie łatwo!

szymony
17-03-2007, 13:08
Witam! Ja wszystko rozumiem, ale są pewne granice. "Paranoid" po to właśnie masz aparat cyfrowy. Nie bój się robić zdjęć. Potem możesz je po prostu skasować! I tak w nieskończoność, aż będziesz zadowolony z osiągnietych efektów.

No popatrz, a ja naiwny myślałem że perpetum mobile nie istnieje.

JK
17-03-2007, 13:21
A za jakiś czas będze wątek pod tytułem: "Ile wytrzyma D80? - mam go od miesiąca i już ma na liczniku 20 tys. zdjęć" :wink: