Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Nieoszlifowany......
Znowu szuflada.....plany fotograficzne na jutro, mam nadzieje, ze pogoda dopisze;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
mirekvampirek
13-09-2012, 22:54
lewy dolny naroznik, przydalo by sie cosik z ta biala piana zrobic ;-)
pozatym dol b dobry, gora by tez taka byla, gdyby nie zaszumilo tak ;-) chyba ze mi juz na oczy padlo
pozdrawiam i powodzenia jutro
Moze i zaszumilo a raczej teraz widze, ze po wyostrzeniu sie troszke kaszki pokazalo......no niestety Mirku pewnych rzeczy nie przeskocze, matryca u mnie juz piszczy tyle z niej cisne:D:D:D Ale zonka mi obiecala niedlugo nowy aparat...a, ze D600 jest tylko troche tanszy od D800 to co sie bede rozdrabnial:D:D:D
mirekvampirek
13-09-2012, 23:01
ty to masz zonke, moja wlasnie poszla na studia i juz nie przynosi bulki do domu ;-)
ale nie mow mi, ze swoimi magicznymi sztuczkami nie dasz rady zapanowac nad tym szumem, bo ci nie uwierze :-)
ty to masz zonke, moja wlasnie poszla na studia i juz nie przynosi bulki do domu ;-)
ale nie mow mi, ze swoimi magicznymi sztuczkami nie dasz rady zapanowac nad tym szumem, bo ci nie uwierze :-)
Chetnie wyslucham twoich rad na ten temat.....wypadlem ostatnio z obiegu:D
Jest bardzo ładnie i ja tam żadnego szumu nie widzę. ;)
Kolorystycznie super. Bardzo udana odsłona Twojego koronnego tematu.
Nikonozaur
14-09-2012, 00:10
Jest bardzo ładnie i ja tam żadnego szumu nie widzę. ;)
Podpiszę się, nawet jak jest szum to co to za morze co nie szumi... ;)
Ten D600 wygląda całkiem porządnie, przynajmniej do krajobrazu.
Adam Majchrzak
14-09-2012, 00:40
Napisze podobnie, jak to już ktoś kiedyś gdzieś napisał...
...zapodaliście tyle odsłon z tego miejsca, i postawiliście tak wysoko poprzeczkę, że trudno teraz będzie zmusić szczękę do upadku :-P
Jakkolwiek, sam byłbym zadowolony z takiego kadru i takich warunków, więc już więcej nie marudzę.
Oczywiście chciałoby by się tam znaleźć, ale nim mi się uda, to pewnie ten wrak morze zabierze całkowicie...
Pozdrawiam! =]
Pablo 77
14-09-2012, 19:48
Hehehe też bym chciał aby żona mi kupiła aparacik :)
A fota porządna i na szumy nie narzekam bo co ja mam powiedzieć :)
jarekf34
14-09-2012, 20:29
Bardzo udana odsłona Twojego koronnego tematu.
I tu się podpiszę, miejscówka tyle razy pokazywana przez Ciebie i zawsze oczęta nacieszy :)