Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] zamek corfe II (klasycznie)
mirekvampirek
12-09-2012, 22:56
klasycznie i na dodatek ze strasznym przepalem ;-)
zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img715.imageshack.us/i/corfed8420612cf.jpg/)
pozdrawiam
Słońce daje po oczach ,fajny klimat.
Przewijam stronę żeby zasłonić słońce i wtedy jest idealnie! :)
LordRamzes
13-09-2012, 06:14
super ale bez słońca lepiej :-) za bardzo odciąga uwagę
Bartekkw
13-09-2012, 08:21
Jak na moje oko to niebo powyżej horyzontu (linii gór) jest za ciemne w stosunku do światła padającego na dół. Dosyć nienaturalnie to wyglada
IMO słońce tu robi super klimat. Mi się podoba w 100% i nie ucinałbym.
Bardzo malarsko ten dół wyszedł. Bez słońca ten efekt zagrałby jeszcze bardziej. Ale co tam... Świetne zdjęcie.
mirekvampirek
13-09-2012, 15:56
Dzieki za komenty,
mam zdjecie bez slonka w kadrze, troszke ciasniejszym, ale musze nad nia troche podumac, bo wbrew pozorom, ma wieksza rozpietosc tonow
pozdrawiam
Przepalone słońce jest OK, bo tłumaczy pochodzenie tych pięknych smug światła.
militarius
13-09-2012, 19:40
A czy można prosić na priv większy rozmiar co by sobie ustawić na tapetę? :) foto kapitalne... czapki z głów :)
Nikonozaur
13-09-2012, 21:16
Cały dół wygląda świetnie, zamek w laserach to sam miód. Góra może i za wysoka, bez słoneczka też ciekawie wygląda za to kadr robi się nieszczególny. Dla mnie dobrze tak jak jest. ;)
jarekf34
13-09-2012, 21:58
Słonko może i trochę wali po gałach ale bez niego robi się jakoś nie teges ;) Jak dla mnie ciekawe foto a zameczek na tym wzgórzu w towarzystwie promyków to baja :)
dzięki Tobie zadławiłem się śniadaniem ... Zdjęcie genialne, choć faktycznie jak zjechałem niżej i zasłoniłem słońce wyglądało jeszcze lepiej. Ale z drugiej strony słońce dodaje trochę klimatu ;)
Piękne, magiczne miejsce :).
A podane w ten sposób tylko podsyca zmysły i potęguje uczucie zazdrości :twisted:;).
Nie do Autora, bo sam sobie na taką odsłonę zasłużył, ale na możliwość bycia tam, wtedy... .
Pozdrówki :).
Pablo 77
14-09-2012, 19:44
Bardzo ładnie się dziej w szczególności poniżej zamku :)
Bartek - NinoVeron
15-09-2012, 02:43
zdjęcie fantastyczne
słońce też tu gra! :)
obcinając górę zdjęcie też będzie fajne za to kadr już nie bardzo ... dlatego jestem ZA zostawieniem Słońca na swoim miejscu :)