Zobacz pełną wersję : Ranking najrzadszych logowań
Pozwolę sobie pochwalić się swoistym rekordem w dziedzinie kiedy ostatni raz logowałem się na forum.
Zastanawiam się czy znajdzie się ktoś, kto ma większą przerwę :)
Minęło dokładnie 2071 od mojego ostatniego logowania co daje 5 lat i 8 miesięcy
@drodzy admini,
jesteście wstanie wyciągnąć takie info ze statystyk?
Na dowód moich słów wklejam odpowiedni zrzut ekranu:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://sdrv.ms/P5O89O)
P.S.
Coś mi nie poszło z tym linkiem. Poniżej link do mojego SkyDrive:
http://sdrv.ms/P5O89O
I co? Chcesz żeby Ci zdjęcie zrobić?
Też czasami mam problem z przypomnieniem sobie hasła, ale zazwyczaj krócej to trwa :)
andrzej_laskowski
09-09-2012, 20:13
Phi, też mi wyczyn.
Pobij to:
od poniedziałku nie zrobiłem nawet jednego browarka.
Tydzień stuprocentowej trzeźwości. Z żoną, szefem, dzieciakami i tym wszystkim wokół.
Na dowód mógłbym podesłać wymaz z moczu, ale gdzieś mi się akurat zapodział. ;)
I co kopara opadła?
mruczek - ale jak ty to będziesz chciał przeczytać znowu za parę lat to może już tego wątku nie być.
No, admin dział "wykopaliska" będzie musiał stworzyć ;)
adriansocho
09-09-2012, 21:45
A co było nie tak z Canonem, że jednak do "N" wróciłeś? :)
A co było nie tak z Canonem, że jednak do "N" wróciłeś? :)
Myslisz, że tak długo by tam wytrzymał ? ;)
Phi, też mi wyczyn.
Pobij to:
Tydzień stuprocentowej trzeźwości. Z żoną, szefem, dzieciakami i tym wszystkim wokół.
Na dowód mógłbym podesłać wymaz z moczu, ale gdzieś mi się akurat zapodział. ;)
I co kopara opadła?
Kiedys przy diecie nie pilem przez pol roku. Ani kropelki, bo alkohol wzmaga apetyt. Jak koledzy wyciagneli mnie w koncu na JEDNO piwo do "ogrodka", to po skosztowaniu 0.5l zlocistego napoju mialem chwilowo taka bombe, jak po 0.5 ale czystej.
@adriansocho,
Na forum Minolty nie logowałem się przez 1556 dni czyli 4 lata 3 miesiace i 3 dni.
Nie wiem kiedy ostatni raz logowałem się na forum Canona. Jak jest taka możliwość, to podejrzyj i napisz (na tym forum jest opcja "Ostatnio Aktywny" może tam też jest?). Byłbym wdzięczny. Strzelam, że to będzie ze 4 lata...
Raczej czytam niż piszę (co widać po ilości moich postów) . To jest mój 17 wpis na tym forum. Na innych mam zapewne zbliżone statystyki.
Mam nadzieję, że moje następne logowanie nie będzie za 5 lat :)
jacek.gold
09-09-2012, 23:21
za to że wróciłeś admin naleje ci mleczka mruczek (http://www.forum.nikoniarze.pl/member.php?u=2862)
a może nawet podrapka za uszkiem
będzie dobrze
uwierz
Się chwalisz czy żalisz ;)
Ja za to od poniedziałku codziennie browarek ;)
Rafał_Sz
10-09-2012, 08:44
Minęło dokładnie 2071 od mojego ostatniego logowania co daje 5 lat i 8 miesięcy
Mięczak. Trzeba było już 10 lat wytrzymać.
;)
Mięczak. Trzeba było już 10 lat wytrzymać.
;)
Ale nie napisał, czego 2071 minęło. ;)
grunia99
10-09-2012, 10:38
Kiedy pomyślę o sobie, że istnieje wiele forum i stron, na które nigdy się nie logowałem, co więcej, na które nigdy nie zaglądałem, to wyczyn kolegi z 2071 dni bez logowania, nie robi na mnie wrażenia.
Idąc dalej Kesi Karuyeva (http://wyborcza.pl/duzy_kadr/56,97904,10404521,Najstarsza_mieszkanka_Ziemi.html ) urodzona 5 stycznia 1895 roku we wsi Goity, 20 kilometrów na południe od Groznego nigdy nie logowała się na żadne forum, co więcej, od ponad 42 700 dni powstrzymuje się od włączania komputera i zaglądania na facebook - to jest dopiero wyczyn. A tu kolega pękł zaledwie po 2071 dniach. Brak wytrwałości.
Widocznie autor rozstał się z fotografią a teraz chce wrócić...czasem tak bywa. Spektakularny powrót powinien być przez wszystkich brawami okraszony ;-)
Rafał_Sz
10-09-2012, 12:11
Widocznie autor rozstał się z fotografią a teraz chce wrócić...czasem tak bywa. Spektakularny powrót powinien być przez wszystkich brawami okraszony ;-)A co ma wspólnego to forum z fotografią? ;)
@moshica,
Zaczynałem od analogowego Canona, potem Fuji było moją pierwszą cyfrówką. Następnie Pojawiła się Minolta A1, z której przeszedłem na Sony.
Jeszcze nie miałem okazji kupić Nikona.
Nikona trzymałem w dłoni trzy razy. Za pierwszym razem był to jakiś topowy model (Kiedyś w katowickim Heliosie była konferencja Apple & kooperantów - w tym Nikona czy coś w ten deseń) potem u koleżanki jakąś prostą lustrznkę (załamałem się). Za trzecim razem był to kompakt L25.
Większość treści jest dostępna bez potrzeby logowania się.
Tak na marginesie. Zastanawiam się nad torbą Nikon CF-EU04.
Czy ktoś takową ma i czy warto ją kupić?
To tak na marginesie ;)
Dobra. Przyznaj się za co siedziałeś.
Boryszuk
10-09-2012, 21:18
5 lat to chyba za dziesionę ;)
Kumpel w 1997 roku "zalogowal się" jako przedsiębiorca. Biznes nie wypalił a ten zapomniał się wylogowac. 10 lat później o tym swoistym forum przypomniał mu ZUS. Rachunek są nieoplacone składki i odsetki wynosi ponad 100 000 złotych. Bez szans na odwołanie.
Pobije TEN rekord ;)
A tu też naliczacie karne odsetki?
A za brak czegoś ze stajni Nikona, to dodatkowa kara :)
Czy usprawiedliwi mnie fakt dwukrotnego przeczytania ksiązki o Nikonie (pamiętam, że autor był z Foto-Kuriera. Ale jak się on nazywał... Okładka była taka żółta. Wydana gdzieś w okolicach 1999 może 2001)
Pamiętam, jak autor tejże książki w jednym z artykułów na łamach Foto-Kuriera napisał o Canonie, że jak coś ma dużo programów albo jest pralką automatyczną albo Canonem. Byłem wielce niepocieszony tym stwierdzeniem...