PDA

Zobacz pełną wersję : Kurs Foto Wrocław/Dolny Śląsk

SandraWalawender
04-09-2012, 16:17
Nie wiem gdzie wiec pisze tu. Prosze o polecenie godnych uwagi kursów foto we Wrocławiu lub okolicach

SandraWalawender
04-09-2012, 16:18
Oczywiscie mam na mysli raczej warsztaty niz wyklady ;)

QuadMan
04-09-2012, 21:13
Witam,
wszystko zależy od tego, czego potrzebujesz, na jakim etapie fotograficznego rozwoju jesteś. Czy ma to być kurs ogólny z podstaw fotografii, czy warsztaty ukierunkowane na pewną, określoną gałąź fotografii ? Sprecyzuj proszę, swoje wymagania.
Pozdrawiam, QuadMan.

JAP
05-09-2012, 08:42
Nie wiem gdzie wiec pisze tu. Prosze o polecenie godnych uwagi kursów foto we Wrocławiu lub okolicach

Jakąkolwiek fotografią będziesz się zajmować polecam http://www.akademianikona.pl/warsztaty/15/rozumne-opowiadanie-historii-obrazem/
Mi wreszcie udało się załapać (:
Po rozmowach z byłymi uczestnikami, którzy są pod wielkim wrażniem TT i zgodnie twierdzą (przynajmniej ci, których znam), że 2 dni z Tomaszewskim były punktem zwrotnym w ich rozwoju fot.
tym bardziej się cieszę (:

ps. wiem, że nie we Wrocku, ale nawet doliczając cenę dojazdu i jednego noclegu i tak się mega opłaca (:

SandraWalawender
05-09-2012, 09:41
Witam,
wszystko zależy od tego, czego potrzebujesz, na jakim etapie fotograficznego rozwoju jesteś. Czy ma to być kurs ogólny z podstaw fotografii, czy warsztaty ukierunkowane na pewną, określoną gałąź fotografii ? Sprecyzuj proszę, swoje wymagania.
Pozdrawiam, QuadMan.

Chcialabym zaczac od poczatku. Przerobilam sporo ksiazek, staram sie korzystac ze wszystkich rad, wiem, co z czym sie je i raczej nie trzeba mi tlumaczyc co to jest przysłona, ale nie czuje sie mocna na manualnym trybie, bezpieczniej mi w polautomacie ( nie nie uzywam automatu - odstawilam 2 lata temu ). Wiec chyba do poczatkujacych powinnam sie zaliczyc, ale pojecie jakies mam

SandraWalawender
05-09-2012, 09:42
Ps. W przyszlooooosci chcialabym sie zajac fotografia slubna i rodzinna

SandraWalawender
05-09-2012, 09:45
Jakąkolwiek fotografią będziesz się zajmować polecam http://www.akademianikona.pl/warsztaty/15/rozumne-opowiadanie-historii-obrazem/
Mi wreszcie udało się załapać (:
Po rozmowach z byłymi uczestnikami, którzy są pod wielkim wrażniem TT i zgodnie twierdzą (przynajmniej ci, których znam), że 2 dni z Tomaszewskim były punktem zwrotnym w ich rozwoju fot.
tym bardziej się cieszę (:

ps. wiem, że nie we Wrocku, ale nawet doliczając cenę dojazdu i jednego noclegu i tak się mega opłaca (:

Widzialam te warsztaty, ale jakosnie chce mi sie wierzyc ze na kursie dla poczatkujacych mozna nauczyc sie wszystkiego w 1 czy 2 dni... I nie chodzi tu o cene za transport czy nocleg, wiekszy problem jest w tym ze mam male dziecko i maz raczej nie bedzie patrzyl przychylnym okiem na to, ze ma z nim zostac sam na 2 dni... ;)

SandraWalawender
05-09-2012, 09:47
Jeszcze jedno, jesli chodzi o biegla obsluge aparatu, bo tak jest napisane o kursie nikona, to srednio, bo w poniedzialek przesiadlam sie z sony alfa na d90 i z biegłoscią jest kiepsko ;)

QuadMan
05-09-2012, 10:56
Witam,

to może kursfoto.pl ??? Z tego co wiem, to bardziej kursy niż warsztaty, ale na miejscu no i ileś tam spotkań ( 1 w tygodniu ). Myślę że na początek ok.

Pozdrawiam, QuadMan.

SandraWalawender
05-09-2012, 11:13
Widzialam, maja dosc ciekawa oferte, moze ktos juz w nich uczestniczyl?

morzon
05-09-2012, 13:06
W październiku będą na pewno we Wrocławiu warsztaty. Zobacz na stronie portalu Ateliora (ateliora.com) - jest tam informacja.

SandraWalawender
06-09-2012, 22:55
A kto sie wypowie na temat OPT we Wrocławiu?

http://opt-art.net/kursy/