Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Widok z mostu na Moskwie
nurkiewicz
24-08-2012, 07:28
Trochę maleństwo wyszło, ale coś tam widać.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.starzaki.eu.org/~nurek/foty/2012_moskwa/z20120808_8174_77.jpg)
JarekJaszczyk
24-08-2012, 09:15
Male a cieszy i kolorki jakies takie jak z lat 60 -70 :-)
Czy mozesz podzielic sie informacjami nt. fotografowania w Moskwie?
Pozdrowienia,
nurkiewicz
24-08-2012, 11:54
Male a cieszy i kolorki jakies takie jak z lat 60 -70 :-)
Czy mozesz podzielic sie informacjami nt. fotografowania w Moskwie?
Pozdrowienia,
Tzn? chodzi o bezpieczeństwo fotografa czy szpionomanię? ;-)
Generalnie nie czułem zagrożenia, że stracę sprzęt. Większą fobię miałem w Barcelonie.
Co do czepialstwa się na widok fotografującego ze strony różnej maści mundurowych - znormalnieli zupełnie i można robić zdjęcia wszędzie. Nawet na Łubiance, co kiedyś równało się podobno kłopotom.
W takich miejscach jak metro, czy kreml, pies z kulawą nogą nie zwróci na ciebie uwagi. No może policja popatrzy swym lodowatym spojrzeniem, ale robiłem przy nich zdjęcia i nic.
budynki na prawo sie wala ;)
JarekJaszczyk
24-08-2012, 13:01
(...) znormalnieli zupełnie i można robić zdjęcia wszędzie (...)
Dzieki. O takie informacje mi chodzilo. Ogladalem Twoje zdjecia na air.art i zastanawialem sie czy nikt nie kazal Ci pokazywac co sfotografowales i tlumaczyc "dlaczego".
Pozdrowienia,
budynki na prawo sie wala ;)
To co zesla autora za to na Sybir?
Rafał_Sz
27-08-2012, 09:47
O! Zmałpowali Pałac Kultury! ;) Osobiście wolałbym rzekę bardziej na środku i więcej dołu.
nurkiewicz
28-08-2012, 00:17
O! Zmałpowali Pałac Kultury! ;) Osobiście wolałbym rzekę bardziej na środku i więcej dołu.
Problemem rzeki na środku jest lewy brzeg gdzie są jakieś ruiny i budowy. Może za jakieś 5 lat...
PS. Mają 7 pałaców kultury. 8go nie zdążyli wódzowi sięzmarło. A szkoda, bo kręcący się na czubku Włodzimierz Ilicz miałby koloryt.
Rafał_Sz
28-08-2012, 07:16
Ja bym pokazał te ruiny. Chyba, że to ma być słit moskoł. ;)
piękne zdjęcie . ale te na Twojej stronie są jeszcze piękniejsze ...