PDA

Zobacz pełną wersję : Korzysta ktoś z Adobe Cloud?

kisio
16-08-2012, 14:12
Bo z infolinią nie potrafię się połączyć, na stronie trudno znaleźć coś poza marketingową papką..

Czy faktycznie mogę wykupić licencję tylko na czas realizacji jakiegoś projekty, czyli. np. na miesiąc? Czy to się jakoś automatycznie przedłuża i pobiera kolejną opłatę?
Czy dostaję jakieś potwierdzenie legalności takiej licencji z Adobe?

Slon
16-08-2012, 14:22
niedawno czytalem cos takiego: http://www.projekt50mm.pl/poradnik,13

skontaktuj sie z autorem, jest nadzieja ze odpowie na twoje pytania

tymancjo
20-08-2012, 09:37
Ja korzystam z pakietu 12mc.
Z tego co widze jest opcja na 1mc choc pewnie bedzie trzeba jakos ja odwolac aby nie ulegla auto przedluzeniu.

Poza tym rozwiazanie jest (jak dla mnie) super.

Tomek

ThomasVoland
23-08-2012, 15:22
O infolinii Adobe najlepiej zapomnij. Albo poczytaj na necie też o tym, jak przekierowuje rozmowy za granice i jakie rachunki ludzie dostają, to ci się odechce dzwonienia.

Ja mam Photoshopa w subskrypcji, pozostałych programów Adobe nie używam. Wykupić możesz na miesiąc minimum, na kilka dni się nie da. Możesz też wykupić na 12 miesięcy, wtedy co miesiąc automatycznie ci ściągnie daną sumę z konta. Ja korzystam z tej opcji właśnie. Poza tym możesz wybrać opcję z jednym językiem, lub za dopłatą opcję wielojęzyczną. Jak do mnie przychodzi ktoś kto używa polskiego PSa, to się wtedy przełączam na polską wersję i gotowe. Robi się to w preferencjach Photoshopa. Zaletą subskrypcji jest też to, że masz zawsze najnowszą wersję oprogramowania. Jak wyjdzie CS7 to automatycznie go dostajesz.