PDA

Zobacz pełną wersję : Za co lubisz fotografie ?

photograph2
09-08-2012, 12:52
Witam,

Co lubisz w fotografii, dlaczego to robisz, czy publikujesz,dodajesz zdjecia do jakis portalii z fotografią ?
Czego Tobie brakuje na portalach związanych z fotografią? Co robisz ze swoimi zdjeciami?

Więc ja zaczne. Fotografia powoduje ,ze jestem aktywniejszy, poprawia moj nastroj, wiekszos zdjec mam na komputerze, mam swoje dwa ulubione portale gdzie dziele sie zdjeciami.

R
09-08-2012, 12:54
wiekszos zdjec mam na komputerze,

to nie jest fotografia... ;)

jacek.gold
09-08-2012, 13:05
o co tu chodzi???
mam się zwierzyć?
ale pierdoły psze państwa... pierdoły...

Matey3000
09-08-2012, 13:08
Nie *******y tylko badania rynkowe :-P

aj odpowiem:
Zdjecia lubie, robie bo lubie, tak publikuje, tak dodaje do portali, ktore sa ze zdjeciami.
Brakuje sensownych odpowiedzi na dreczace mnie pytania. Zdjecia ogladam i daje ogladac innym.

prz3mo
09-08-2012, 13:12
Witam,

Co lubisz w fotografii, dlaczego to robisz, czy publikujesz,dodajesz zdjecia do jakis portalii z fotografią ?
Czego Tobie brakuje na portalach związanych z fotografią? Co robisz ze swoimi zdjeciami?

Więc ja zaczne. Fotografia powoduje ,ze jestem aktywniejszy, poprawia moj nastroj, wiekszos zdjec mam na komputerze, mam swoje dwa ulubione portale gdzie dziele sie zdjeciami.

Fajnie byłoby napisać do czego/dla kogo ten wywiad...

FHR
09-08-2012, 13:35
dlaczego to robisz

Bo nie umiem malować :)

mirekkania
09-08-2012, 13:46
1. Wszystko.
2. Bo to lubię
3. Tak
4. Tak
5. Niczego
6. Wywołuję i wieszam na ścianie

Robert_P
09-08-2012, 14:33
Jeden post i odrazu ankieta, badanie rynkowe czy zwał jak zwał , żadnej gry wstępnej, ech ludzie to mają tupet ...

ps.
Ja bym ten post zamknął w cholerę !

look
09-08-2012, 14:38
Bo nie umiem malować :)

nooo...mam tak samo :D

aczkolwiek za niedługo będę musiał się nauczyć, bo mnie nie stać, żeby mi malarz chałupę pomalował

SeventhSon
09-08-2012, 18:44
Witam,

1. Fotografię
2. Bo to akceptuje moja żona
3. Nie, ale może kiedyś
4. Tylko na swoich google+
5. Jest ich tyle, że zawsze coś się znajdzie
6. Czasami "wywołuję" w labie
To tyle

wer
09-08-2012, 20:43
Bo se mogem gołom babem w studio pooglondać i nie mufi do mnje ty zboczeńcu!

Rafał_Sz
10-08-2012, 09:28
Czasem pstryknę jaką fotkę, bo ile można pić? :mrgreen:

RobertMiernik
10-08-2012, 10:42
Bo se mogem gołom babem w studio pooglondać i nie mufi do mnje ty zboczeńcu!

Rozmawiałem z nią ostatnio: mówi, mówi...
:)

stock
10-08-2012, 15:53
Czasem pstryknę jaką fotkę, bo ile można pić? :mrgreen:

albo Cię wyprzedziłem albo jestem tuż przed Tobą - bo ja już tylko piję hehehe :)

amirez
10-08-2012, 16:57
Czepiacie się z tym badaniem rynku. Gość trenuje pisownię ;)
Pięć linijek tekstu i ok. 50 błędów ortograficznych i gramatycznych. Interpunkcja leży, logiczne wysławianie w powijakach.
Makabra!
ps. a "polska" to gdzie to jest?