Zobacz pełną wersję : Fioletowi na forum
jackrabbit
04-08-2012, 13:42
co to kurka jest? to juz zielony kolor za malo trendy? medale jeszcze sobie przyznawajcie!
co to kurka jest? to juz zielony kolor za malo trendy? medale jeszcze sobie przyznawajcie!
A nie jest to przez przypadek "MODowa" wersja "donatorow"?
Donatorzy maja byc na niebiesko a jak MOD donuje to trzeba go jakos wyroznic......taki moj wniosek, albo Krzys faktycznie gdzies zarobil i ma since:D
Co to za roznica kto jaki ma kolor? Wazne, ze nie mamy rozowych ;)
RobertMiernik
04-08-2012, 14:04
Etam, dobry różowy nie jest zły...
Byle nie "brudny majtkowy różowy" (skąd kobiety biorą te nazwy...) ;)
jackrabbit
04-08-2012, 14:15
albo czerwonych i czarnych :lol:
Spokojnie. Ustalamy nowe kolorki funkcyjne. Krzysio tymczasowo jest fioletowy :)
Pudło, różowi też są. W czapeczkach :razz:
Spokojnie. Ustalamy nowe kolorki funkcyjne. Krzysio tymczasowo jest fioletowy :)
Niezbyt fortunny pomysł. Przez ten funebralny fiolet zdążyłem się już przerazić, że odszedł do krainy wiecznych łowów...
Pudlem to Ty dostaniesz zaraz, przeczytaj jeszcze raz co napisalem, a potem przepros :razz: Napisalem, ze dobrze ze NIE MAMY (ja, Ty i pare innych osob :razz:) rozowych, a nie ze nie ma tego koloru na forum :razz: chyba, ze chcesz Ty miec rozowy, zalatwi sie :razz: :twisted:
Niezbyt fortunny pomysł. Przez ten funebralny fiolet zdążyłem się już przerazić, że odszedł do krainy wiecznych łowów...
Pogłoski o mojej śmierci są na razie mocno przesadzone. Ale codziennie coś w tym kierunku robię, jak każdy. ;)
Domyślnie forum jest chyba czarne. Kiepsko na nim wygląda ten fiolet. Granatowy zresztą też.
Mi to fiolet kojarzy się z kolorem nosa...
Mi to fiolet kojarzy się z kolorem nosa...
No tak, coś w tym jest. Trafne.
Paablitos
06-08-2012, 21:26
lub w rozowych polo;):mrgreen:
Wyglada jak biskup...