Zobacz pełną wersję : Władysławowo noclegi
Ktoś coś ?
Jadę z dzieciakami w sobotę do Władysławowa, nic nie rezerwowałem liczę na znalezienie noclegu na miejscu.
Budżetowo, hotele, spa i pensjonaty raczej odpadają.
Fajnie żeby było czysto, schludnie, z dostępem do kuchni, własna łazienka, z tarasem lub balkonem.
Poleci ktoś coś ?
Był ktoś niedawno ? Jak sytuacja z dostępnością noclegów na miejscu ?
W jakie okolice najrozsądniej się kierować w poszukiwaniach ?
coach_lodz
02-08-2012, 11:24
ja byłem niedawno, jest tam tego wszystkiego tyle, że raczej coś znajdziesz... co jakiś czas widziałem oferty na domach... ale z dzieciakami się pchać w ciemno... podziwiam !
andrstac
02-08-2012, 18:04
Musi byc Władysławowo?
Byłem ostatnio w Karwii (15km od Władysławowa na zachód). W ubiegłym tygodniu było oblężenie, ale w tym już sporo miejsc wolnych. I na pewno taniej niż we Władysławowie, a za to cisza, spokój, typowa miejscowość dla rodzin z dziećmi:)
jackrabbit
02-08-2012, 18:08
kolezanka ma pokoje we Wladku jak cos :)
ja byłem niedawno, jest tam tego wszystkiego tyle, że raczej coś znajdziesz... co jakiś czas widziałem oferty na domach... ale z dzieciakami się pchać w ciemno... podziwiam !
spoko, jak mała miała 10 miesięcy pojechałem w ciemno w słowackie tatry, jak miała 22 miesiące w ciemno na chorwację, jak miałem już dwie małe pojechaliśmy w ciemno do ustki, tym razem też znajdziemy ;)
Musi byc Władysławowo?
Byłem ostatnio w Karwii (15km od Władysławowa na zachód). W ubiegłym tygodniu było oblężenie, ale w tym już sporo miejsc wolnych. I na pewno taniej niż we Władysławowie, a za to cisza, spokój, typowa miejscowość dla rodzin z dziećmi:)
nie wiem dlaczego każdy sądzi, że jak z dziećmi to od razu spokój i cisza ? mam siedzieć cały dzień w spokoju i ciszy ? nic z tego ;) jestem nietypowy wolę wieczorem gdzieś wyskoczyć, połazić po mieście, po promenadzie, coś zobaczyć siedzenie na zadupiu w spokoju i ciszy cały urlop nie uśmiecha mi się :)
kolezanka ma pokoje we Wladku jak cos :)
jak przyzwoicie i fajnie to dawa reklamę na forum, a koleżanka na hasło "nikoniarze" zniżka ;D
jackrabbit
03-08-2012, 16:10
chyba nie moge tak na forum reklamy robic, zapodam na pw
perę dni temu dojechałem na miejsce, korki w rumii i w samym władysławowie praktycznie co dziennie
generalnie nie polecam przyjazdu w ciemno w sobotę, ciężko było znaleźć nocleg dla 4 osób, miejscowi twierdzą że wiele osób przyjeżdża na weekend
ale jakoś się udało, znaleźliśmy przyzwoity pokoik z łazienką (ale bez balkonu) w cenie 150 zł ale zajęło to prawie 3 godziny
w poniedziałek już więcej wolnych miejsc, bez problemu można wybierać w noclegach
jutro przenosimy się do innego miejsca, bliżej morza z balkonem w cenie 120
generalnie dużo ludzi, ale morze jak na bałtyk wydaje mi się wyjątkowo czyste i ciepłe
pozdrawiam z władka ;)
Ja pierdykam, czyzby ciagle oddzielna lazienka byla luksusem? Nie bede pytal o dostep do kuchnii, bo pewnie i tak go nie ma.
120zl za co placisz, za dobe/tydzine/miesiac/glowe? Rozbestwilem sie ALE ceny nad Baltykiem mnie przerazaja.
Za apartament w Hiszpanii (kuchnia wyposazona lacznie z pralka, pokoj dzienny, sypialnia, lazienka, parking na auto) placilem 200euro za tydzien. Za apartament na Skye (cale pietro do dyspozycji w tym pokoj z kuchnia w pelni wyposazona, oddzielna sypialnia, lazienka, pomieszczenie na suszenie) 200 funtow za tydzien. Dodam, ze nie musialem taszczyc ze soba nic poza ubraniami na zmiane i wlasnego jezdzenia.
Lubie Polwysep i okolice ALE jeszcze duzo wody uplynie aby tam bylo normalnie.
W kazdym razie milych wakacji.
kto co lubi,
ja np. w uzbekistanie za przejazd przez pustynię kyzyl kum z buchary do kivy wraz z dotarciem do starożytnych miast ajaz kale i inncyh i spowrotem (ok 500 km w jedną stronę) przy czym kierowca czekał na nas trzy dni aż się nacieszymy pobytem w kivie polecił noclegi i domową kuchnie swojej szwagierki, i inne sytuacje o których już nie będę wspominał zapłaciłem w sumie 80 dolarów do podziału na trzech ...
we władku płaci się 120 za dobę za pokój z łazienką i dostępem do kuchni, takie realia ;)
aha poza ubraniami jedzenia nie brałem kupiłem sobie na miejscu ;)