Zobacz pełną wersję : Kto ma tablet z Androidem i może ściągnąć apk
Czy ktoś ma tablet z Androidem i może mi ściągnąć jedną darmową apk z Google Play?
Dokładnie chodzi mi o to:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.safaribooksonline
Ale co ma z nią zrobić? Odesłać z tabletem?
To się chyba od razu instaluje.
Dlaczego sam nie możesz pobrać?
Chodzi mi o samą apk, którą można ściągnąć na dysk. Nie mogę pobrać bo nie mam tabletu z androidem. Ściągniętą apk chcę przekonwertować do bar aby zainstalować na BlackBerry PlayBook.
A to się tak da? Legalne toto?
Celeborn
02-08-2012, 11:27
Po co się odzywasz skoro się nie znasz? Aplikacja ściągnięta z marketu owszem instaluje się na naszym urządzeniu ale jak mamy dostęp do SU to można ją "wyciągnąć" z systemu.
A to się tak da? Legalne toto?
A co ma być nielegalnego w rozpowszechnianiu darmowej aplikacji...
miron19j
02-08-2012, 11:51
A co ma być nielegalnego w rozpowszechnianiu darmowej aplikacji...
w rozpowszechnianiu nic. Ale w przeróbce już tak. Są różne licencje korzystania z darmowych programów.
w rozpowszechnianiu nic. Ale w przeróbce już tak. Są różne licencje korzystania z darmowych programów.
A wiesz na czym ta "przeróbka" polega, że piszesz że to nielegalne?
PS.
Już nieaktualne. Można zamknąć temat.
I znowu zamiast pomoc dwudziestu chlopa pisze jakim to autor jest zlym uzytkownikiem. Po co sie tak produkujecie?! Jakis czas temu mialem taki problem, to zaczelo smierdziec ze jestem pewnie zlodziejem. A chcialem tylko kupic przez kogos apke, bo Google wallet nie honorowal mojej wirtualnej karty visa. Ile to ja sie naczytalem przy tym. Sami swieci na forum. Pirackie dziewice...
I znowu zamiast pomoc dwudziestu chlopa pisze jakim to autor jest zlym uzytkownikiem. Po co sie tak produkujecie?! Jakis czas temu mialem taki problem, to zaczelo smierdziec ze jestem pewnie zlodziejem. A chcialem tylko kupic przez kogos apke, bo Google wallet nie honorowal mojej wirtualnej karty visa. Ile to ja sie naczytalem przy tym. Sami swieci na forum. Pirackie dziewice...
"This is Sparta"...eyyy..... tzn Polska
Celeborn
02-08-2012, 13:50
Sprawa już dawno została załatwiona.