PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] z sesji bez pomysłu.... ;) Tina

Pelo
31-07-2012, 00:03
licząc jak zwykle na Wasze opinie..
1

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2012/07/DSC_7778xxx-1.jpg
źródło (http://i1237.photobucket.com/albums/ff476/pelo2/lotnisko/DSC_7778xxx.jpg)

Mathis
31-07-2012, 09:11
Krzywo? :) Jedyne co mnie razi, modelka wywraca budynek :)
Za to bardzo spodobało mi się ułożenie modelki, bardzo mi ostatnio podchodzi motyw z odchyleniem do tyłu i ręce wiszące w dół - tak ciekawie, inaczej.

mOSAd
31-07-2012, 16:55
Jakość fatalna, chyba za mocno skompresowane. Albo przeostrzone krawędzie do tego. Ciężko oglądać. Dziwaczny kadr. Na jasnym forum prawa strona wygląda jak ucięta nożem w połowie zdania. Światło pozostawia sporo do życzenia, szczególnie rozkład na twarzy.

witus
31-07-2012, 17:33
Trochę wpada w czerwony ... szczególnie na rękach to widać ! Wrzucaj kolejne ...

rafal1980
31-07-2012, 17:35
Fajna modelka i skórzano lateksowe wdzianko - trzeba doszukiwać się wszędzie plusów :D
Co do zdjęcia, koledzy wyżej wypunktowali już błędy.

Guciol
01-08-2012, 11:33
Kosz. Nie rozumiem dlaczego zdecydowałeś się publikować to zdjęcie.

Pelo
01-08-2012, 13:21
dzieki za wszystkie wpisy i komentaze
mOSAd - jaksoc fatalna na moje własne zyczenie :) - cos namotałem przy wyostrzaniu i pewnie dla tego, co do światła - słonce wyszło na krótką chwilę a że pora była południowa to pewnie dla tego ostre cienie, ale że kadr mnie sie podobał .....
co do koloru - tu sie przyznaje bez bicia zafarb jest efektem nieumiejtnie użytego filtra w PS

Guciol - świetny komentarz, gratuluję nabitego posta. Szczerze to ręce mi opadają jak czytam cos takiego. Właściwie to odpowiem pytaniem na pytanie.... dlaczego zdecydowałes się publikowac swój komentarz..... chociaz wiesz co - nie specjalnie mnie to juz interesuje. Pozdrawiam i życzę zdecydowanie bardziej tresciwych komentarzy.

Irwusek
01-08-2012, 13:26
Moim okiem zdjęcie się podoba ; ) Bez zbędnych udziwnień ;)

Guciol
01-08-2012, 21:23
Szczerze to ręce mi opadają jak czytam cos takiego.

Nie przesadzaj.. na forum jesteś już długo to powinieneś się przyzwyczaić ;)

Edit:

Najbardziej co mnie razi to to, że jest krzywo (bo w tym ujęciu mi to zupełnie nie pasuje) i pusta lewa storna. Jestem amatorem, pisze to co odczułem oglądając tą pracę.

Pelo
01-08-2012, 22:20
Guciol - amatorami to tutaj jest 90% uzytkownikow tego forum ;) na czele ze mną ;) - nie obrazając nikogo oczywiscie ;) - ja juz za stary jestem na takie przepychanki słowne i komentarze w stylu bez sensu.... kosz... do d... :) - jesli cos komus nie pasuje to po prostu niech to napisze i tyle.
Ok - wg Ciebie jest krzywo - i ja to przyjmuje do wiadomości tak jak i to ze lewa strona zdjecia jest pusta a prawa ciachnieta.... :) - wystawiam zdjecia po to zeby dowiedziec sie jak to inni widzą - bo sam wielu błedów po prostu nie widzę :) - dzieki jeszcze raz wszystkie komentarze

fafniak
01-08-2012, 22:51
Da się to fajnie wyprostować