Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] cornish wheal coates
mirekvampirek
23-07-2012, 18:46
zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img838.imageshack.us/i/whealcoates.jpg/)
pozdrawiam
Sebastianito
23-07-2012, 19:21
Widzialem osobiscie to miejsce ale w samo poludnie, bardzo urokliwe. Podoba mi sie ten ruch na zdjeciu, cos sie dzieje, kolorek cudo... nie nie mam sie do czego przyczepic pomimo tego, ze jakos dziwnie w kadrze opukladane...
mirekvampirek
23-07-2012, 19:32
kadr jest misternie ułożony, więc jak chcesz sie przyczepić też musisz pokombinowac ;-)
stałem tam 3 godziny czekając na światło, skończyło sie na "pozachodzie", ale miałem czas poukladac elementy
pozdrawiam
mirekvampirek
23-07-2012, 19:53
Patrzę i o nic nie zapytuję:wink:
oj juz dobra, wiem , przepraszam, ;-)
ale powtorze sie - nie tak to mialo wygladac ;-)
pozdrawiam
ps tak tylko dla zachety, domek na 4 osoby poza sezonem jakies 500 funtow i lotnisko jest tez niedaleko, mysl maniaku mysl, my z iwonka planujemy tam tydzien na jesieni...
Sebastianito
23-07-2012, 21:03
kadr jest misternie ułożony, więc jak chcesz sie przyczepić też musisz pokombinowac ;-)
ale ja nie kombinuje, jest OK! A co z tym tygodniem w Lake District? No...
mirekvampirek
23-07-2012, 21:10
żart, dowcip taki czarny humor wyspiarski z tym kombinowaniem ;-) przecież dałem oko
na lake district jeszcze przyjdzie pora, pewnie w tym roku
pozdrawiam
Nikonozaur
23-07-2012, 22:06
Może wolałbym ostre kwiatki, ale nie będę marudził i łykam jak jest - dobra fota.
Bardzo interesujące miejsce, ciekaw jestem co tam jeszcze innego ustrzeliłeś ;)
Choć nie ukrywam, że tutaj mi się podoba.
mirekvampirek
23-07-2012, 23:06
hubert, powoli coś tam wygrzebie, ale naprawdę niewiele trafnych strzałów przywiozłem, trochę pechowy ten wyjazd niestety, utopilem pilota i karty cf, zbiłem drugiego już big stopera, i aparat mi sie zaczął wieszać, ale ptzetestowalem go w deszczu, morskiej wodzie, mgle i innych ciężkich warunkach, lekko nie miał ze mną w każdym razie ;-)
Bartekkw
23-07-2012, 23:13
Kadr fajny, ale coś kolorek mi tutaj nie gra....a może to kwestia kontrastu ?
Sam temat fajny, ale jak dla mnie pierwszoplanowiec jednak za ciasno ujęty, do tego częściowo poruszony, wiem że długi czas, ale właśnie nie wiem po co. Koniecznie chciałeś rozmemłać fale? No to trzeba było strzelić drugi raz krótko i wkleić nieporuszony krzew. Ale może tylko mnie to drażni? Mam też wrażenie, że jest odrobinę za ciepło jak na to światło, ale mogę się mylić.
hubert, powoli coś tam wygrzebie, ale naprawdę niewiele trafnych strzałów przywiozłem, trochę pechowy ten wyjazd niestety, utopilem pilota i karty cf, zbiłem drugiego już big stopera, i aparat mi sie zaczął wieszać, ale ptzetestowalem go w deszczu, morskiej wodzie, mgle i innych ciężkich warunkach, lekko nie miał ze mną w każdym razie ;-)
No to widzę, że ostro ćwiczysz nową puszkę ;)
Zbiłeś BS'a? No to możemy sobie przybić piątkę... ;) Mój wprawdzie pierwszy, ale nie zdecydowałem się na drugiego.
Kwestie bezpieczeństwa wzięły górę i w plecaku zagościł filterek nakręcany :)