Zobacz pełną wersję : Magda i Jakub - kolejny ślubniak na forum...
Archibald
23-07-2012, 14:32
...ale mój pierwszy tu publikowany ;) więc z duszą na ramieniu przedstawiam do oceny
Pozdrawiam, Artur.
pitbul60
23-07-2012, 19:38
Jak dla mnie swietne zdjecia , swietna obrobka piekne kolorki,jedne z lepszych jakie widzialem ostatnio.
Z checia ide na bloga.
dziadzior
23-07-2012, 20:42
ja jako amatorek w tej dziedzinie powiem , ze dla mnie klatki fajne , dobre momenty . gratz :)
Ja to się w ogóle zastanawiam dla czego Ty się tak czaisz ze swoimi zdjęciami? ;-)
Dobre foty panie, świetny kolor, kadry, są na nich emocje, a o to w tym wszystkim chodzi, czyż nie..? :-)
Pozazdrościć tylko i brać przykład :-)
AndrzejMirek
24-07-2012, 11:24
nr 6 - położyłeś się w kościele? :D
czy Pani mloda zostala na slub "doprowadzona"? (5) ;)
bardzo fajny set, na blogu też świetne.... Podoba mi się B/W - może podzielisz się jak uzyskane?
Sala - kolor, kontrast - dla mnie mega.
Osobiście nie lubię takich plenerów nie mój styl, ale i tak jesteś tu na naszym terenie Mistrzem przez duuuuze M.
Seweryn Czarnocki
24-07-2012, 12:40
Jak zawsze w dobrej formie :)
tomtytus
24-07-2012, 16:47
KLASA!
Przygotowania i ślub błyskane?
Pytam, bo dosyć ładnie oświetlone i nie widać, żeby zdjęcia były mocno ciągnięte?
Archibald
24-07-2012, 21:36
Ojojoj, podziękował ślicznie :) No aż urosłem ;)
...Pozazdrościć tylko i brać przykład :-)
Ooo, znam znacznie lepsze przykłady... ;)
nr 6 - położyłeś się w kościele? :D
Prawie ;)
czy Pani mloda zostala na slub "doprowadzona"? (5) ;)
Dosłownie ;)
Podoba mi się B/W - może podzielisz się jak uzyskane?
Nic specjalnego - sporo czerni, sporo wyciągania z czerni, odcięcie krzywymi i winieta. Wszystko na raz i tylko w moim ukochanym LR3 :)
Osobiście nie lubię takich plenerów nie mój styl...
Życzenie Młodych - staram się dopasować :)
...jesteś tu na naszym terenie Mistrzem przez duuuuze M.
Oj bez przesady, zarumieniłem się lekko pod brodą... ;)
KLASA!
Przygotowania i ślub błyskane?
Pytam, bo dosyć ładnie oświetlone i nie widać, żeby zdjęcia były mocno ciągnięte?
Tylko sala z lampą i te ostatnie z pleneru, zresztą te z pleneru z nieudolnie wykorzystywanego cls'a... :? Reszta bez lampy :)
Pozdrawiam :)
Nic specjalnego - sporo czerni, sporo wyciągania z czerni, odcięcie krzywymi i winieta. Wszystko na raz i tylko w moim ukochanym LR3
Wynik się liczy. Mi przypadła do gustu taka obróbka.
Dzięki za odzew. Pozdrawiam.
Amadeusz
25-07-2012, 20:10
Nie podzielam powyższych opinii. Zdjęcia najwyżej przeciętne w tej tematyce oględnie pisząc. Te plenerowe już OK. To tyle żebyś nie miał za różowo :)
Choć "ślubniaki" oglądam raczej z socjologicznego zacięcia, to muszę pochwalić za dobrą robotę. Sama ceremonia to raczej "jazda obowiązkowa", ale na każdej z pozostałych fotek widać palec mistrza.
Archibald
26-07-2012, 01:16
Dzięki bardzo :)