Zobacz pełną wersję : Grażyna Żarko
Rzadko odwiedzam Wykop.pl, ale dzisiaj natkalem sie na to:
http://www.youtube.com/watch?v=xLIqyVsUnuk
Bardzo ciekawy projekt ktory pokazuje, co dzieje sie w internecie. Kompletnie nie wiedzialem, ze istnieje taka postac, ale dzis przynajmniej potwierdzila sie moja teoria, ze "mlodym ludziom siada juz na dekiel".
Moja babcia 30 lat temu również do mnie mówiła, że "młodym ludziom siada już na dekiel", a babcia mojej babci gadała z pewnością podobnie.
Pomijajac to, ze bardzo lubie Twoje chlodne, dobijace innych komentarze (powaznie), to akurat w tym przypadku nie wiem jakim trzeba byc debilem, aby nagrac sie na youtube komus i wyzywac go pokazujac swoja twarz.
AaaaOsochozi?
Kto chce to oglada, kto nie chce to nie!
Baska Blog tez nie wzial sie od byles szatniarki z Lodzkiego teatru......ekipa z filmowki to wymyslila, nie pierwszy i nie ostatni taki projekt.;)
Pomijajac to, ze bardzo lubie Twoje chlodne, dobijace innych komentarze (powaznie), to akurat w tym przypadku nie wiem jakim trzeba byc debilem, aby nagrac sie na youtube komus i wyzywac go pokazujac swoja twarz.
Dlaczego debilem, a po co wyzywać kogoś anonimowo. Jak idę zbluzgać sąsiada, który kosi trawę o 23, to nie zakładam kominiarki, żeby mnie nie rozpoznał. Chcę, żeby widział kto mu kilka "ujów" posłał.
Dlaczego debilem, a po co wyzywać kogoś anonimowo. Jak idę zbluzgać sąsiada, który kosi trawę o 23, to nie zakładam kominiarki, żeby mnie nie rozpoznał. Chcę, żeby widział kto mu kilka "ujów" posłał.
wy tam jednak dziwny sposób na kulturalną wymianę opinii i poglądów macie ....
Ja chyba tez czegos nie rozumiem...
rychu_cmg
21-07-2012, 23:36
w tym przypadku nie wiem jakim trzeba byc debilem, aby nagrac sie na youtube komus i wyzywac go pokazujac swoja twarz.
Lepiej pokazać swoją twarz niż bluzgać "anonimowo" w komentarzach, nie tyczy to samego youtuba, ale też onetu itp.
To wszystko z przeświadczenia, że Internet jest anonimowy...