Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Waiting for...
grudzinsky
19-07-2012, 20:34
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/images/99273869928456733539.jpg)
Juz na fejsie komentowalem, swietne kolory i kadr......bardzo mi sie podoba!
Dla mnie trochę ciężka ta lewa strona, kolorki i jakość BDB.
maniak666
19-07-2012, 20:54
No fajowskie jest;) Intrygują mnie tylko te zaciemnione wierzchołki skał. Tak tam jest, czy połówka?
Bartekkw
19-07-2012, 20:55
Ciekawy kolor. Kadr OK. Natomiast czepne sie tytułu bo jakoś mi nie gra ze zdjęciem.....na co czekasz Kolego i dlaczego w obcym języku ?
Dla mnie trochę ciężka ta lewa strona, kolorki i jakość BDB.
Szanuje Twoja opinie, ale to zdjecie jest wlasnie wyjatkowo "lekkie" a kolory dodaja tylko lekkosci;)
Intrygują mnie tylko te zaciemnione wierzchołki skał. Tak tam jest, czy połówka?
Sadze, ze autor uzyl polowki....to nawet pewne, ale co do tych skalek, one takie sa, juz kiedys taklie przerabialem i co ciekawe tez z poludniowego wybrzeza;)
Ciekawy kolor. Kadr OK. Natomiast czepne sie tytułu bo jakoś mi nie gra ze zdjęciem.....na co czekasz Kolego i dlaczego w obcym języku ?
Oj Bartku, czekajac na swiatlo a jezyk obcy, bo z obcego kraju:P:D
Szanuje Twoja opinie, ale to zdjecie jest wlasnie wyjatkowo "lekkie" a kolory dodaja tylko lekkosci;)
....
Ja wszystko rozumiem, tylko dla Ciebie jest lekkie, a już dla mnie nie. Pierwsze co mi się rzuciło to wrażenie krzywego horyzontu, a im dłużej patrzę tym mocniej się upewniam, ale co tam, każdy z nas widzi inaczej ;) Kolorki jak napisałem podobają mi się.
Bartekkw
19-07-2012, 21:05
Oj Bartku, czekajac na swiatlo a jezyk obcy, bo z obcego kraju:P:D
Hmmmm....może i na światło.....a może aż papieros sie wypali ???? ;)
ze kraj obcy to wiem, ale to polskie forum a i ktoś kiedyś powiedział ze Polacy nie gęsi .......
grudzinsky
19-07-2012, 21:10
No fajowskie jest;) Intrygują mnie tylko te zaciemnione wierzchołki skał. Tak tam jest, czy połówka?
polowka byla uzyta, a wierzcholki skal sa ciemniejsze bo do tej wysokosci skaly sa zalewane. trafilem na odplyw z czego nie do konca bylem zadowolony.
Wating for the perfect light - czekajac na swiatlo - moze byc? w obcym jezyku, bo tak mi sie spodobalo. lepiej brzmi :)
Bartekkw
19-07-2012, 21:12
Wating for the perfect light - czekajac na swiatlo - moze byc? w obcym jezyku, bo tak mi sie spodobalo. lepiej brzmi :)
No trochę lepiej, tak bardziej "profi" ;)
Ja wszystko rozumiem, tylko dla Ciebie jest lekkie, a już dla mnie nie. Pierwsze co mi się rzuciło to wrażenie krzywego horyzontu, a im dłużej patrzę tym mocniej się upewniam, ale co tam, każdy z nas widzi inaczej ;) Kolorki jak napisałem podobają mi się.
Spoko, napisalem, ze szanuje Twoje zdanie, nie pisz prosze kazdy, bo jak narazi ejedyny jestes ktory widzi ciezkosc kadru.....
Horyzont, sprawdzilem z ciekawosci.....jak uwazasz;)
Spoko, napisalem, ze szanuje Twoje zdanie, nie pisz prosze kazdy, bo jak narazi ejedyny jestes ktory widzi ciezkosc kadru.....
E jedyny, 130 odsłon i 4 osoby napisały. Tak jak mówisz ja jeden przychylam się do ciężkości, ale 3:1 na tyle odsłon to nic nie znaczy ;) nawet przy 100 wpisach co by to znaczyło...tylko tyle, że mi ciąży innym nie ;)
grudzinsky
19-07-2012, 22:48
no i co? krzywo czy prosto? jak krzywo to do Tesco skocze po nowa linijke ;)
Nikonozaur
19-07-2012, 22:52
Ja tam nie mam pretensji do tego zdjęcia, kolorki jak należy, kadr też spoko. Może szału nie ma, ale jest bardzo solidnie. ;)
no i co? krzywo czy prosto? jak krzywo to do Tesco skocze po nowa linijke ;)
prosto jak w pysk strzelil.....linijke masz dobra, lepiej szykuj sprzet pioracy a przy okazji jak pogoda pozwoli to wyskoczymy na zachodnie wybrzeze:D
Ja nie odnoszę wrażenia ciężkości w kadrze :-) bardzo przyjemnie to odbieram :-)
grudzinsky
20-07-2012, 14:27
prosto jak w pysk strzelil.....linijke masz dobra, lepiej szykuj sprzet pioracy a przy okazji jak pogoda pozwoli to wyskoczymy na zachodnie wybrzeze:D
jednak w Lidlu tez dobre linijki sprzedaja ;)
chwilowo z wypadami foto musze sie wstrzymac ze wzgledu na "zmiane" pracy, a raczej jej chwiowy brak :mrgreen:
ART dzieki :)
Świetna fotka bijąca lekkością.Gratulacje!!!
chwilowo z wypadami foto musze sie wstrzymac ze wzgledu na "zmiane" pracy, a raczej jej chwiowy brak :mrgreen:
Nie marudz i tak do mnie bedziesz jechal.....
Adam Majchrzak
20-07-2012, 20:16
Przyjemne w odbiorze, stonowane kolory. Ja na tak. 8-)
Pozdrawiam! =]
jarekf34
20-07-2012, 20:52
Bardzo przyjemne foto. Ciekawie wyszedł pierwszy plan z tą wodą.