Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Missing
Chwilowa poprawa pogody na Wyspie, zaowocowała zarejestrowaniem takiego kadru :)
Zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img62.imageshack.us/img62/5559/dsc6815akw720.jpg)
Pozdrawiam! :)
Pershing
18-07-2012, 20:05
Dobry kwadracik, czyściutko i kolorki jak lubię, myśę też że mocne, kontrastowe BW ciekawie by tu wyglądało.
KOlory i czystość są bajeczne, duże brawa.
Bartekkw
18-07-2012, 20:42
kadr fajny, ale nie wiem Hubercie czy z kontrastem nie przesadziłeś ?
jarekf34
18-07-2012, 20:47
No cóż nic tylko oczęta nacieszyć :) Super.
RobertSoul
18-07-2012, 21:00
Kolorki są mocnym punktem tego zdjęcia.... Soczystość barw i ich wszelaka tu obecność powalają!
Mega zdjęcie Hubercie ! :)
Nikonozaur
18-07-2012, 21:08
Nic nie trzeba mówić, wystarczy popatrzeć. Świetnie Hubercie.
hehe podoba sie.....juz dzis gdzies widzialem.
Pikne jak bede robic takie pstryki bede all happy:]
PS. Panowie *Hoobie i * Greg77, macie podobny szablonik na stronkach z portfolio, co to za hosting? Opcja darmowa czy płatna? Pytam bo się rozglądam na stronką żeby powrzucać wypociny..:) U Was to wszystko tam gra:))
PS. Panowie *Hoobie i * Greg77, macie podobny szablonik na stronkach z portfolio, co to za hosting? Opcja darmowa czy płatna? Pytam bo się rozglądam na stronką żeby powrzucać wypociny..:) U Was to wszystko tam gra:))
na PW
Dla mnie ciut za kontrastowo/nasyceniowo podane, szczególnie te zielone cosie mnie niepokoją.
katatjuta
18-07-2012, 23:54
zacne milordzie zacne :)
Jak ja tam byłem to padało :( ...ale Ty wyczarowałeś niesamowity obrazek,kolorki jakie lubię-BRAWO!:)
Gdy macie odpowiednią pogodę, to dopiero jest pole do popisu :-) świetna fota Hubercie :-)
Sebastianito
19-07-2012, 10:03
zacne milordzie zacne :)
Zaiste... odrazu jakos kawa lepiej smakuje jak sie na taki widoczek przypatruje...
Dla mnie bomba Hubercie :).
Miejsce, kadr, kolor, kontrast - wszystko pierwszoligowe :).
P.S. Widzę, że szybciutko się z H dogadałeś ;).
Podoba mi się, tylko nie wiem dlaczego ale wprowadza delikatną nutke lęku/obawy ... Może nieznana przestrzeń w dole ...
krzysztofz24
19-07-2012, 10:39
Bardzo udany kadr. W kolorkach mocno, ja bym ciut delikatniej to widzial. No ale to moze zalezec od tego, co kto lubi, lub chwilowego nastroju;-).
Fota bardzo udana. Ktos juz wspominal o BW. Tez mam takie wrazenie, ze mogloby byc z tego jeszcze mocarne BW:-).
Ja to jestem ciekawy co tam z prawej jeszcze było. Kolorki są super.
PS. Ta zielona plama na dole to blik czy jakaś skała pod wodą?
maniak666
19-07-2012, 19:03
Świetny kisiel z grzankami;)
(...) P.S. Widzę, że szybciutko się z H dogadałeś ;).
Oj tak i przyznaję, że jestem z tej współpracy bardzo zadowolony :)
(...) mam takie wrazenie, ze mogloby byc z tego jeszcze mocarne BW:-).
Przyjdzie i czas na taką wersję Krzysiu ;)
Ja to jestem ciekawy co tam z prawej jeszcze było. Kolorki są super.
Z prawej nie było nic, co byłoby godne sfotografowania. Na horyzoncie ciągnie się pobliska wyspa...
A co zieleni na pierwszym planie, to...
PS. Ta zielona plama na dole to (...) skała pod wodą?
;)
Podziękował wszystkim za odwiedziny i komentarze :)