Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Poranek by Greg77
Zainspirowany praca Ostrego postanowilem zobaczyc co mi wyjdzie z moich zdjec z tej miejscowki w B&W....nawet mi sie podoba:D
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/823/dsc1283p.jpg/)
jarekf34
15-07-2012, 20:20
Dla mnie super. Bardzo fajny kwadracik, B&W klasa :)
Nikonozaur
15-07-2012, 20:53
Elegancko jest, dobre BW i rozkład elementów w kadrze, wchodzę w to.
Pomijając, że wolę takie ujęcia w poziomie, to należy stwierdzić że to BW wyszło Ci bardzo dobrze. Dodam jeszcze, że jesteś w grupie osób, które w technicznych aspektach zdjęć, mocno odjechały do przodu. Czasami nawet na siłę staram się doszukać nawet minimalnych uchybień w tym zakresie... i kurka blada mam z tym problemy... ;-) A co tam, znalazłem... Wydaje mi się, że ta górka w tle jest nieco odbiegająca ostrością od reszty kadru... :grin:
wojtek6308
15-07-2012, 23:26
Grzesiu rób Ty foty w BW, bo to wyszło Ci elegancko, ... że tak powiem :D .
Nie pamiętam Grzesiu kiedy ostatnio widziałem Twoje BW ? :-) ale ten kadr jest BDB :-)
krzysztofz24
16-07-2012, 10:02
BW jest bardzo dobre. Takie akurat na miejscu. Jest mocne, ale bez smilistych czerni i za duzego kontrastu...jak mowie, takie akurat na miejscu;-).
Kadr ok, fajnie wykonczony roslinnoscia na dole:-).
kulek855
16-07-2012, 10:47
Bardzo ładne zdjęcie, dobry kadr i kompozycja. Pierwszy plan - czysta woda, kamienie i trawa sprawia, że ciężko oderwać wzrok.
Bartekkw
16-07-2012, 12:22
Fajny kwadracik. Dobre BW i kadr
Pozostaje mi tylko podpisać się pod przedmówcami. Świetnie wyszło!
Zdjęcie zrobione i wykończone bardzo dobrze ale sama miejscówka nie do końca mnie porywa. B. ładnie rozwiązane przenikanie wody.
grzegorzdz72
16-07-2012, 15:35
Bardzo fajny kwadracik, ciekaw go jestem w kolorze
Podziekowal wszystkim, ciesze sie, ze sie podoba.....@newry miejscowka jest bajeczna, to zdjecie tego nie oddaje.
No widać, że łatwo z pogodą nie mieliście.
jacekz40
17-07-2012, 10:40
Chyba pierwszy raz widzę B&W Grzesia ;) Bardzo dobre i podoba się :)
Chyba pierwszy raz widzę B&W Grzesia ;) Bardzo dobre i podoba się :)
Oj nie pierwsze Jacku......
geralttt
17-07-2012, 18:02
Ja w B&W nie lubię się zbytnio zagłębiać(może to jeszcze przede mną), ale z całym przekonaniem nabazgrać muszę, że to jest kurde bardzo dobre! ... :)
Ja w B&W nie lubię się zbytnio zagłębiać(może to jeszcze przede mną), ale z całym przekonaniem nabazgrać muszę, że to jest kurde bardzo dobre! ... :)
Hehe...dzieki....
Widzisz pod B&W trzeba miec dobry material, dobry temat, jakos ja wole kolor, ale czasami sie pobawie:D
Ma moc, znaczy ten spokój. Jak dla mnie rewela!
Fajnie wykroiłeś ten kadr, a i konwersja mi się podoba - także całościowo duży plusik ;)
Jednak w kolorze wtedy... no wiesz, wtedy, to ... jednak była moc :D