Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] The Old Cinema.
noritsu-koki
14-07-2012, 15:10
Nie wiem, czy dział dobry, osobiście myślę, że do portretowego działu by się bardziej nadały, ale patrząc po tym, co ludzie wrzucają do obu, to tutaj chyba jest właściwszy adres.
Kilka zdjęć z ostatniej sesji:
No i pierwsze podejście do fotografowania faceta, zwykle płeć piękną przed obiektywem goszczę:
EDIT - niestety brak zdjęć na serwerze.
Po poerwsze to ponumeruj foty bedzie latwiej komentowac :-)
Co do zdjec to sam nie wiem... Cos w nich jest. Na jedynce podoba sie niedopowiedzienie, odwrocony wzrok modelki. 5 Tez akceptuje. Calosc jest spoko choc nie powala jakas glebia koncepcji :-) Podoba mi sie rowniez fakt ze robione tym samym pieknym sprzetem, ktorego ja uzywam :-) :-) :-)
noritsu-koki
18-07-2012, 09:45
Kolor tym razem:
EDIT - niestety brak zdjęć na serwerze.
nie znam się na tego typu fotografii, tak czysto subiektywnie to jest fajnie ale i nie. Jest jakiś koncept (przynajmniej jego zarys), coś dobrego się dzieje ale z drugiej strony coś nie bangla. Światło w wielu miejscach wydaje się być za mocne, może za ostre a w innych znowu za słabe ... Na dwóch pierwszych kolorowych modele słabo grają, nie przekonuje to. W każdym razie ciekawy kierunek, warto próbować!