PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Krajobraz dworcowy**

baku127
06-07-2012, 14:53
Nie wiem gdzie przypiąć...

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)

pes
06-07-2012, 15:01
Z całym szacunkiem proszę wytłumacz mi co Ci się podoba w tym zdjęciu.

shaolin
06-07-2012, 15:11
Nie wiem gdzie przypiąć...

Najlepiej do wewnetrznej strony kosza na smieci...

Nic tu nie ma...

Duder
06-07-2012, 17:08
Mamy tu chyba próbę symulacji tilt-shifta i muszę powiedzieć, że nawet w takim ujęciu (nie z góry) jest efekt. Natomiast temat zupełnie nieciekawy, jako wprawka - tak, jako pokazowe - nie.

MARTINK
06-07-2012, 17:35
Mamy tu chyba próbę symulacji tilt-shifta .

Tez tak sadze, ostatnio ponoc jest moda na przedstawianie "duzych" obiektow by na zdjeciach wygladaly jak miniaturki - tu wg mnie sie udalo, temat sredni choc wspomniany efekt mz jest - nie wiem tylko czy o to chodzilo.

baku127
06-07-2012, 18:42
Tez tak sadze, ostatnio ponoc jest moda na przedstawianie "duzych" obiektow by na zdjeciach wygladaly jak miniaturki - tu wg mnie sie udalo, temat sredni choc wspomniany efekt mz jest - nie wiem tylko czy o to chodzilo.

Dokładnie o to chodziło.

daplo
06-07-2012, 18:48
Witam
Zapewniam Szanownych kolegów że jest obfita :) grupa ludzi których to interesuje tematyka kolejowa - czy zawsze na zdjeciach musi byc cypr toskania czy portrety ?
pozdrawiam
ps
a swoja droga, w Tczewie, jest piekny most kolejowy, z ciekawą swoją historią, zapraszam do zapoznania sie z nią

baku127
06-07-2012, 19:02
Witam
Zapewniam Szanownych kolegów że jest obfita :) grupa ludzi których to interesuje tematyka kolejowa - czy zawsze na zdjeciach musi byc cypr toskania czy portrety ?
pozdrawiam
ps
a swoja droga, w Tczewie, jest piekny most kolejowy, z ciekawą swoją historią, zapraszam do zapoznania sie z nią

Most jeszcze stoi...jak długo zobaczymy, jest w stanie agonalnym, wyłączony z ruchu.

daplo
06-07-2012, 19:29
wiem :( mam nadzieje ze uda sie pozyskac jakies, hm calkiem spore srdoki z unii