Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Takie tam ;]
NIc wielkiego, ale dawno nic nie wrzucalem...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img23.imageshack.us/i/mg7217.jpg/)
Pozdr.
No szału ni ma Michale :p;).
Bartekkw
06-07-2012, 12:46
Technicznie jest BDB, kadrowo i kolorystycznie OK. Zabrakło jakiegoś fajniejszego światła/mgiełki które uatrakcyjniłoby fote.
Technicznie jest BDB, kadrowo i kolorystycznie OK. Zabrakło jakiegoś fajniejszego światła/mgiełki które uatrakcyjniłoby fote.
Dokładnie. Samo miejsce fajne, trochę tajemnicze.
Ja tu widze potencjal, ale trzeba by odrobine pomoc focie w fotoszopie i popracowac nad mroczniejszym klimatem :D
Ja tu widze potencjal, ale trzeba by odrobine pomoc focie w fotoszopie i popracowac nad mroczniejszym klimatem :D
Z g*** bata nie ukręcisz jak to sie mowi ;] Warunki były jakie były i raczej nie pojechałem tam z zamiarem zrobienia foty życia, a bardziej dla relaksu. Te miejsce jest fajne bo wzdłuż rzeki biegnie naprawde długi trakt, ale nieco utrudniony, trzeba omijać rozne bagienka i inine takie - dobre miejsce na dżogging ala "bear grylls" ;].
Dzieki za posty.
Dobre miejsce na mgielki, mozna tam zrobic swietne zdjecia, ale trzeba trafic warunki.
mirekvampirek
06-07-2012, 18:56
a mi sie podoba ten fot, duzo w nim naturalnosci
maniak666
06-07-2012, 21:35
Znając Twoje wcześniejsze leśne odsłony, faktycznie na kolana tym razem nie powaliłeś,ale:
... sie podoba ten fot, duzo w nim naturalnosci.
Mirek-Duderem zapachniało:D
Duder -oczywiście bez urazy- tak mi się po prostu skojarzyło, znając Twoje podejście do tematu.
krzysztofz24
07-07-2012, 00:57
Czesci cial mi zadnej nie urwalo;-). Urwalo by jak by na przyklad przez galezie przeswitywalo I rozszczepialo sie swiatlo...ale tak to tylko w erze z warunkami dopasuja:-).
Ogolnie wrazenie na pewno pozytywne. Dobry kadr jak na lesna gestwine.
Ta sciezka fajnie wglab zdjecia prowadzi...
Czesci cial mi zadnej nie urwalo;-). Urwalo by jak by na przyklad przez galezie przeswitywalo I rozszczepialo sie swiatlo...ale tak to tylko w erze z warunkami dopasuja:-).
Ogolnie wrazenie na pewno pozytywne. Dobry kadr jak na lesna gestwine.
Ta sciezka fajnie wglab zdjecia prowadzi...
Poluje na leśne mgły od jakiegos czasu już, ale albo jak jest to nie zdąże, albo wtedy nie moge jechac, no latwo nie jest, jak wiadomo, żeby trafić gęstą mgłę jest ciężko, a jeszcze trzeba dojechać na miejscówke, znaleźc kadr... ale przecież Wy to wszystko wiecie ;] W każdym razie miejscówka ma potencjał i na pewno będe do niej wracał. I wogóle, lato jest kiepskim okresem na pogoń za "leśnym światłem", ale damy rade ;]
anonymos
07-07-2012, 09:27
Sądzę, że nie da się tu nic napisać o czym byś nie wiedział :) . Nie sądzę również byś kiedykolwiek pokusił się o zawieszenie tej pracy na ścianie, chyba, że z przekory :P. Jest poprawnie ale..., resztę znasz. Ale przyznam, że mi brakuje wytrwałości by polować w lesie z aparatem, wolę morską łatwiznę i kadrowe wygodnictwo.