Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] A na lodkach jak zwykle....
Gleboka szuflada, wyszukane i obrobione na nowo;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/193/dsc0869lh.jpg/)
tormentol
01-07-2012, 13:22
Zdjęcie niezłe. Sam bym tą łódkę próbował wkomponować trochę niżej by była bardziej odcięta od reszty krajobrazu.
Znam Twoje zdjęcia i wiele z nich podziwiam. Masz kadry na najwyższym światowym poziomie mz. I trochę mnie zastanawia, czy nie lepiej by było pokazywać tylko wyselekcjonowane "perełki". Wydaje mi się, że przez to, że publikujesz tyle tych łódek z tego miejsca te najlepsze prace tracą trochę blask i wyjątkowość.
Dzieki za dobre slowa.....ale nie czuje sie tak dobry jak piszesz.
Ostatnio mam mega doline fotograficzna, kazdy wyjazd konczy sie marnym swiatlem i pogoda, praktycznie nie zrobilem dobrego zdjecia od listopada tamtego roku, dlatego grzebie sie w starych zdjeciach.
Co do kadru to faktycznie lodka mogla by byc nizej, teraz to wiem, ale w 2009 roku myslalem inaczej:D
mirekvampirek
01-07-2012, 13:43
gregu nie dołuj się mam to samo, bo pogoda jest dla wszystkich taka sama, a w porównaniu z poprzednim rokiem jest po prostu lipna
Nikonozaur
01-07-2012, 13:56
Chyba jakaś epidemia zagościła, niby mam coś tam na twardzielu, ale jakoś chęci do zajęcia się nimi brakuje. Może dlatego, że podchodziłem do jednej fotki kilka razy i wylądowałem w obróbkowym polu. ;)
Twoje zdjęcie jest technicznie dobre jednak co do kadrowania zgodzę się z pierwszym wpisem. No i czacha do góry. :)
Bartekkw
01-07-2012, 15:22
Technicznie OK, kadrowo jak wyżej. Zasadniczo ogląda sie miło
Tak jest, czacha do góry - teraz może być tylko... gorzej? :twisted: :p ;)
Osobiście jestem realistą jeśli chodzi o tutejszą pogodę, wiec nie spodziewam się fajerwerków, a nie ukrywam, że sam chętnie bym gdzieś pojechał :/
A fotka bardzo fajna, fajnie powspominać tamten wypad :)
A fotka bardzo fajna, fajnie powspominać tamten wypad :)
Tak, poranek byl udany.......jeden z tych wypadow o ktorych myslisz, ze teraz bys to robil inaczej:D
Wystemlowalem Ciebie z tej gorki:D
jacekz40
04-07-2012, 14:48
No to możemy sobie podać łapki ;) pogoda zupełnie niefotograficzna i to od dłuższego czasu, w którą stronę się nie obrócić to widoki kiepskie...pstrykać się nie chce, mam jeszcze większego doła jak Grzesiu :) A żeby było śmieszniej od kilku dni trąbią na okrągło o frontach, burzach, dynamicznej pogodzie i zastanawiam się kto tak ma fajnie, bo niestety u nas za oknem cały czas jednostajnie monotonne, byle jakie lato :(
A cóż to kruca bomba jakieś doliny się tu pojawiają :twisted:;).
Nie marudzić, tylko brać aparat i w plener ruszać :).
Mając jeszcze takie piękne tereny na podorędziu, to wielki grzech jest tak narzekać ;).
Pogoda jaka jest, taka jest. Trzeba próbować zmierzyć się z każdą jej odmianą.
A jak bitwę taką choćby zremisować się uda, to wielka wtedy radość i duma w człowieku jest ;).