Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Breakwater
Cześć Wszystkim.
Kilka słów wyjaśnienia na początku by uniknąć potencjalnych nieporozumień. Za moją namową pewna osoba udzieliła mi pozwolenia na publikację wybranych przeze mnie prac pod pewnym warunkiem jednak, unikanie wszelkich niezręcznych dysput.
Dlatego chciałabym w pierwszej kolejności pokazać moje ulubione zdjęcie:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img267.imageshack.us/img267/746/dsc4649d.jpg)
To chyba tyle i tylko wyrażam nadzieję, że taka forma nikomu nie będzie zawadą. Dziękuję.
Pieknde, mi sie podoba jednak mam jedno ale ... czemu to takie male ? Takie obrazy chce sie podziwiac na wiekszej rozdzielczosci. I ten kamien z prawej, niby rownowazny kadr, ale przy takim spokoju bijacym z tego zdjecia wprowadza moim zdaniem niepotrzebne zamieszanie.
Sebastianito
30-06-2012, 14:35
Wiesz sam, ze zdjecia masz swietne... ale do autora podchodze sceptycznie, kolejne konto, kolejne przeprosiny... mam nadzieje, ze nie bedzie to kolejna bomba zegarowa czekajaca na samozaplon.
Nikonozaur
30-06-2012, 14:44
Wiesz sam, ze zdjecia masz swietne... ale do autora podchodze sceptycznie, kolejne konto, kolejne przeprosiny... mam nadzieje, ze nie bedzie to kolejna bomba zegarowa czekajaca na samozaplon.
Tak mu dopomóż..... ;)
I ja sie podpisze, Marcinie zacznijmy nowy rozdzial....
Zdjecie klasa;)
Ja chcę to u siebie na ścianie. Piękne jest!
Henio Jawa
30-06-2012, 23:23
Zdjęcie bardzo dobre.
Jak na tą tematykę to nawet bardzo, bardzo.
Ale o co chodzi w nurcie pozatematycznym?
Znowu poklepujecie się o po plecach a niezrzeszeni nie wiedzą o co chodzi:-(
Bartekkw
01-07-2012, 15:31
No dobre zdjęcie. Niuansow odejścia nie znam, ale komentarzy Marcina faktycznie brakuje
Dziękuję.
Kiedyś dawno temu to zdjęcie było już prezentowane ale to obecne jest efektem znacznie świeższego wywołania z rawa i nie cierpi na przeforsowaną obróbkę jak pierwotna wersja.
Nie pamiętam poprzedniej wersji, jakoś nie zapadła mi w pamięć - ta bardzo się widzi i jest to naprawdę ciekawa praca.
I mówię tutaj zarówno o kadrze, jak i kolorach :)