PDA

Zobacz pełną wersję : Zaproszenie na WYŚCIGI do Poznania_30.06 - 01.07

frostic
27-06-2012, 11:19
Hej

W ten łikend na torze w Poznaniu super imprezka dla miłośników motoryzacji i ciekawych ujęć ;)

Będziemy ścigać się z naszym zespołem w jednej z klas tzw Formuła HAIGO, która dosyć podobna jest za sprawą konstrukcji bolidu do F1. No.... może nieco mniejsze prędkości, ale niewiele ;)

Tu kilka informacji o samej imprezce: http://www.aw.poznan.pl/imprezy2012/201206300107sam/czasowka.pdf

Będzie dużo się działo, będą fajne hostessy, niezłe i różnorodne maszyny.
I będę ja!! Ale to już pewnie mniej ciekawe od dziewczyn, które na tą okazje wybieram do okraszenia zespołu ;)

Oczywiście specjalna prośba do wszystkich, którzy zdjęcia i filmy robić lubią i potrafią, ponieważ moim zadaniem jest nakręcenie jak najwięcej materiału foto/film. A amator ze mnie okrutny... Będę wdzięczny za każdą pomoc!
Daje miejsce do odpoczynku, bliski kontakt z naszym zespołem i co tylko będę miał pod ręką;)

Szukajcie NoEND Teem-u i Marka w czarnej koszulce z "Efektem Pionu" na plecach ;)

Chętnych poznaniem szczegółów proszę o kontakt na maila. Prześle też zdjęcie - a właściwie wizualizację bo kleimy dopiero dzisiaj - naszego bolidu.

Pozdrawiam
Marek
[email protected]

mateo912
28-06-2012, 00:45
Hej

W ten łikend na torze w Poznaniu super imprezka dla miłośników motoryzacji i ciekawych ujęć ;)

Będziemy ścigać się z naszym zespołem w jednej z klas tzw Formuła HAIGO, która dosyć podobna jest za sprawą konstrukcji bolidu do F1. No.... może nieco mniejsze prędkości, ale niewiele ;)

Tu kilka informacji o samej imprezce: http://www.aw.poznan.pl/imprezy2012/201206300107sam/czasowka.pdf

Będzie dużo się działo, będą fajne hostessy, niezłe i różnorodne maszyny.
I będę ja!! Ale to już pewnie mniej ciekawe od dziewczyn, które na tą okazje wybieram do okraszenia zespołu ;)

Oczywiście specjalna prośba do wszystkich, którzy zdjęcia i filmy robić lubią i potrafią, ponieważ moim zadaniem jest nakręcenie jak najwięcej materiału foto/film. A amator ze mnie okrutny... Będę wdzięczny za każdą pomoc!
Daje miejsce do odpoczynku, bliski kontakt z naszym zespołem i co tylko będę miał pod ręką;)

Szukajcie NoEND Teem-u i Marka w czarnej koszulce z "Efektem Pionu" na plecach ;)

Chętnych poznaniem szczegółów proszę o kontakt na maila. Prześle też zdjęcie - a właściwie wizualizację bo kleimy dopiero dzisiaj - naszego bolidu.

Pozdrawiam
Marek
[email protected]

Rozumiem że załatwiasz wejściówkę prasową lub jakaś inną pozwalającą na foty z toru a nie trybun? ;)
Chętnie bym przyjechał ;)

qualin
28-06-2012, 01:12
szkoda, ze pracuje w ten weekend bo chetnie bym sie pojawil.

frostic
29-06-2012, 10:07
Impreza ma tak dziwaczną organizację, ze na razie wiem bardzo mało. Ciężko się wyciąga informacje. Okazuje się, ze jest takie zainteresowanie ze strony prasy, że nie wiem czy mnie jako "człeka sponsora" wpuszczą bliżej toru z aparatem na nasze 3 wyścigi... Pierwszeństwo mają ci z dziennikarską akredytacją...
Pewnie jak rano się tam pojawimy to dowiem się więcej.
Ciekawe jest to, że nawet członkowie ekip muszą kupować wejściówki.

W sumie rozumiem... Biznes i wymogi bezpieczeństwa.
Nasz bolid, choć ma pod maską silnik Łady, tnie powietrze z prędkością 250 km/h ;)