Zobacz pełną wersję : Albumy z opisem - facebook
foto4deg
25-06-2012, 21:51
Chciałem wrzucić na facebooka kilka zdjęć w formie albumu. Album miałby się wyświetlać na tablicy (bądź jedno ze zdjęć z albumu, które automatycznie przekieruje do albumu), a nad nim miałby być krótki opis...Próbowałem już na wszelkie sposoby, może już jestem za stary, żeby to samemu ogarnąć. Pomoże ktoś?
photoaction
25-06-2012, 21:56
wejdz na swoj probil, kliknij na górze zdjęcie/film ---> utwórz album ze zdjęciami. Wybierz zdjęcia, dodaj opis. Done.
foto4deg
25-06-2012, 22:01
Ha właśnie ogarnąłem....:) nie miałem możliwości tego zrobić, gdyż nowo utworzoną stronę na fb przeglądałem z poziomu osobistego profilu - wystarczyło tylko kliknąć "Przeglądaj fb jako.." i już gra....
photoaction
25-06-2012, 22:04
to racja, zdjęcia się załadują, ale nie będą opublikowane.
Podepnę się do tematu, bo robię tak, jak wyżej napisane i nic z tego.
Na osi czasu, zamiast samej nazwy albumu pojawia się info >>> xxx dodał 53 zdjęcia do albumu „nazwa albumu” <<<
A ja chcę mieć na osi samą nazwę albumu.
Miesiąc temu tak robiłem i nie było problemu, 2 tyg temu też.
Nawet wczoraj się udało (nie mam pojęcia w jaki sposób!), ale wywaliłem cały album i chcę go wrzucić ponownie
Temat już nieaktualny, choć w dalszym ciągu nie wiem jak mi się udało to zrobić :/
bo dawniej można było wrzucać bez przełączania profili, teraz jak nie przełączę to wrzucę jako ja a nie strona :(