Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Otulona rzepakiem...
.... czyli moja wysepka :-)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/27/dsc0607bw7a.jpg/)
Wszytko mi się podoba. Kadr, konwersja, scena. Brawo.
JaroPienza
25-06-2012, 16:49
Jest idealnie nic mniej nic więcej. Ciekawy był bym koloru, ale gdyby był interesujący to na pewno byś go zademonstrował. Więc biorę jak jest
Koloru nie będzie :-) a to dla tego, że jak w tytule opisałem dookoła rósł rzepak, a przy braku ciekawszego światła wyglądało to nieciekawie :-)
Bartekkw
25-06-2012, 17:00
BW bardzo przyjemne - kadr tyż ;)
RobertSoul
25-06-2012, 17:21
Jest elegancko, ba nawet bardzo!
Czyste w swej prostocie :)
jarekf34
25-06-2012, 18:25
Bardzo fajny kwadracik w przyjemnym BW i nawet z tą ramą się widzi ;)
Adam Majchrzak
25-06-2012, 21:23
Wspaniale!!!
Te ciemne niebo wkradające się z boków, rewelacja!
Pozdrawiam! =]
Nikonozaur
25-06-2012, 21:29
BW bardzo przyjemne - kadr tyż ;)
Krótko i zwięźle, u mnie to samo.
Sebastianito
26-06-2012, 00:38
Jak dla mnie jest swietnie... Bardzo klasycznie i staranne wykonanie...
maniak666
26-06-2012, 00:59
Jak dla mnie jest swietnie... Bardzo klasycznie i staranne wykonanie...
Ano.
Wyjaśnienia odnośnie braku kolorowej wersji przyjęte do wiadomości;)
krzysztofz24
26-06-2012, 09:45
Pierwsze co mi sie od razu przychodzi do glowy. Super dopracowane. Kadr, konwersja, niebo dobrze zagralo...
Bardzo dobre jak dla mnie.
żółto-czarny
26-06-2012, 10:35
Podoba mi się idealny (nie przegięty) kontrast i brak winiety, która bywa, jak dla mnie, nadużywana w takich widoczkach. Nie do końca podoba mi się ramka ;)
Mocne bw w dobrym wykonaniu ...podoba się
black_bird
26-06-2012, 12:46
Koloru nie będzie :-) a to dla tego, że jak w tytule opisałem dookoła rósł rzepak, a przy braku ciekawszego światła wyglądało to nieciekawie :-)
To minus dla Ciebie, żeś nie wyczekał tych "ciekawych świateł", w takim temacie imho kolor znakomicie by to podkreślił...
jacekz40
26-06-2012, 13:03
I słusznie ;)
Bardzo dobry obrazek :)
przemek29
26-06-2012, 16:00
Często gęsto pokazywane przez ciebie miejsce trafione w 100% brawo
Jest mocno fajowo razem z ramą ;):).
Podoba mi się bardzo ta odsłona. Mocna ale nie przegięta obróbka. Mam tylko zastrzeżenie do nieba za "wysepką" - jest jaśniejsze niż otoczenie dookoła wysepki. Jest to wynikiem obróbki czy tak się chmury ułożyły?
Podoba mi się bardzo ta odsłona. Mocna ale nie przegięta obróbka. Mam tylko zastrzeżenie do nieba za "wysepką" - jest jaśniejsze niż otoczenie dookoła wysepki. Jest to wynikiem obróbki czy tak się chmury ułożyły?
Musiałbym zerknąć na Nefa :-) obróbka była intensywna, trochę się pomęczyłem :-)
I podziękował pięknie za odwiedziny i wpisy :-)
Postarałeś się jeśli chodzi o konwersję - mi przypadła do gustu! :D
Kadr - można powiedzieć, że standardowy, jednak także się podoba.
Tak sobie głośno myślę i ... będę namawiał Cię, do upolowania tego miejsca przy promieniach wschodzącego/zachodzącego słońca ;)
Przy ciekawym niebie, może być niezła petarda :D
Postarałeś się jeśli chodzi o konwersję - mi przypadła do gustu! :D
Kadr - można powiedzieć, że standardowy, jednak także się podoba.
Tak sobie głośno myślę i ... będę namawiał Cię, do upolowania tego miejsca przy promieniach wschodzącego/zachodzącego słońca ;)
Przy ciekawym niebie, może być niezła petarda :D
Dzięki Hubercie :-) mam takie plany tylko jak to ciężko wstać w wolny weekend :-)